mala som, vyrovnali sa ale po tom, co mi dali strojcek dole sa jeden vytocil... no nie je to viditelne tak mi to nevadi ... problem bol ten jediny ze sa mi urobili kazy na stolickach ktore sa nachadzaju za zubmi na ktorych je trz obrucka, cize som sa tam nedostala kefkou
mala som vyrovnali sa. mala som ho rok a pol a povedali mi ze budem mat ten nocny najviac dva roky. teraz v januari boli 4 co ho mam a uz ho nenosim mozem to ojebat nemam na to uz nervy. len co sa bude dat idem sa stade odhlasit lebo by som mala nocny strojcek az kym by som nemala protezu
chodila som tam zopar rokov na strojcek...a to mam festne malu sanku...a brutalne krive zuby....tak kedze mam malu sanku, mi museli vytrhnut 4 zdrave zuby, aby sa mali zuby kde narovnat...nosila som strojcek na noc, na dolne zuby, aj na horne..dolne sa mi potom krasne vyrovnali, ale na horne bol potreba fixny strojcek...a ten som nosila asi pol roka, cosi kratko cez pol roka...a boli krasne vyrovnane...no potom sa mi jeden predny hned nakrivil, takze vyzeram divne, s jednym krivym zubom...lebo ze zemska pritazlivost, tak tie zuby sa hybu...keby som ho chcela narovnat, tak zase vytrhnut 2 zdrave zuby...a to moja mama odmietla, tak vyzeram nadherne fakt s jednym krivym prednym zubom a ocnymi jak tesaky ktore sa mi prerezali s polky jasna
Mala som ako 8 ročná , no vtedy som mala niektoré zuby ešte mliečne , vyrovnali sa ... No Ak mi strojček dali dole asi po mesiaci mi zuby zase rástli na krivo ... A ked už som mala 12 som išla znova na strojček a nedávno mi ho dali dole a mám krásne rovné zuby
Ja stále nosím od augusta .. vytrhli mi aj jeden zub kvôli tomu. Zuby sa mi narovnali po dvoch mesiacoch a mala som ich fakt krivé :/ ... a budem ho mať do júna čiže 10 mesiacov iba
ja som nosila dlho..asi 6 rokov strojček..ale ten "vykladací"..zuby sa mi vyrovnali..ale keďže mi nedali nič po tom..ako som prestala nosiť..zas mám také zuby ako predtým..krivé..ale rozmýšľam..že by som si znovu dala
Ja mám strojček. A je to vpohode. Len sa strašne bojím že budem mať neskor ked mi ho daju dole kazy. Je to možné ? čistím si ich dobre. aspon myslím. Tak ako mi kázali ale. .......... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov