Tak ma nedávno napadla jedna vec. Ak nosí chalan alebo dievča strojček, je preto menej príťažlivý/á? Odradí vás strojček od toho, aby ste si s ním/ňou niečo začali?
nie nie, mali sme chalana na tábore, mal strojček, a každá, podotýkam KAŽDÁ baba bola do neho zaľúúbená (Keď sme si my baby rozprávali veci na izbách, tak jedna baba povedala že sa jej páči, a všetky ostatné na to že: aj tebe???)
Ked ta ma niekto rad, a pacis sa mu, tak strojček neni probleem, aspn teda u normálnych ludi by nemal byt, a koho odradi iba to ze ma ta osobka strojcek, tak nestoji za to aby z toho nieco bolo ...
hm chodim s jednym chalanom ktori ma strojcek mne to nevadi ale jemu to strastne vadilo..kym sme si dali prvu pusu tak to dlho trvalo xcel ma pobozkat ale tak bal sa ze sa mi to nebude pacit...ale nastastie je to v poho...a podla mna to nie je ziadna vada ked niekto nosi strojcek....niekdy to je az sexi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nejake plus sa neda povedat, proste je to jedno
a ja sama mam strojcek a skor mam problem, ze sa nejakeho chalana nemozem zbavit ako ze by predo mnou itekali lebo mam strojcek : D
neviem o nikom kto by mal s tym problemy