ja ficim na desinkach dAddario, strasne vela druhov je na vyber. z vlastnej skusenosti - drahsie (30e za sadu a vyssie) hraju pochopitelne krajsie, maju trblietavejsi ostrejsi a jednoznacnejsi zvuk, potom ta ale strasne pichne v srdci ked nejaka rupne. lacnejsie maju taky nevyrazny, zlievajuci sa zvuk. ale bronzky od dAddario su vo vseobecnosti podla mna fajn, aj tak po mesiaci aktivneho hrania zneju vsetky naprd
jednoznačne kovové ... ja by som pre začiatočníka šiel do brondzových strún, sú mäkšie, ale možno nemáš naladenú dobre gitaru ... tak by som kúpil aj ladičku ... stojí to okolo 25 € aj so strunami a na strunách nešetri ... odporúčam dunlop alebo nejakú kvalitnú znakču a hrať hrať hrať ... struny si sadnú a vyhrajú sa ... hneď lepšie znejú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
každopádne odporúčam mäkšie struny pre začiatočníka ... lepšie sa zahrávajú a dobre sa na nich hrá