@2 - asi tak... ja mám školu 4 dni to týždňa, z toho tri krát od rána do podvečera a vraj tretí ročník... a k veci, hej nestíham... ale myslím že keby som naozaj chcel, stíhal by som všetko v pohode
Hodinku dve? Dva dni v týždni som tam pol dňa a dva dni v týždni som tam fakt od rána do večera (8:10-18:00) A ten posledný deň čo ostáva, sedávam v práci
wua...tak ja som mala skolu kazdy den...z toho 4 dni ked som zacinala o siedmej a koncila o piatej....a piatok som zacinala o siedmej rano a koncila o pol dvanastej....na nic...
Sakra, niektori sa maju ... mam´skolu 5krat tyzdenne, aj ked stedu len jedna prednaska a 1 cviko a piatok len prednaska a stale man pocit ze nic nestiham ..
a niekto ma skolu 4x do tyzdna a obcas sa stava, ze vstane pred siestou a domov sa vrati o stvrt na jednu v noci. takze mne je napriklad jasne, preco nemam na nic cas.
po dnešku ho budem mať menej, vyše 512 prezentácií si preložiť do angliny a naučiť sa, a to ešte nie je isté, či nebudem si musieť pozrieť aj "biologia vegetali", čo sú ďalšie desiatky prezentácií, ... jednoducho... milujem takéto výzvy a to je len jeden predmet, zrovna asi ten najťažší na objem a pamäť (popravde som 70% z toho robila štátnice už len to ma zachraňuje pred kolapsom ... od prvého apríla by som mala mať značne množstvo voľna, ktoré samozrejme budem musieť využiť aj na samoučenie... ale aspoň bude čas na cestovanie, spoznávanie, juchacha
no cas by aj bol... a ked nie je, tak si ho viem spravit
prave som dosla zo skoly, ale idem si docitat nejake veci na vecerny seminar + vyspim sa mozem ist naspat
uff no ja mam skolu pondelok az streda potom mam prax ale cas a este volny to co je ako to ked som v meste z polovickou ale ja travim volny cas v buse pri premiestnovani sa a je ho dost vela tak napr pred skolov mam asi 10 min vonlo po skole tez tak 10 a potom k caji takych 20 a tak je ho dost ale na vela kuskov a v buse sa nedaju robit niektore veci napr spat
ako yolis povedala, čas nemám,ale spravím si, ak si to situácia vyžaduje tri nočné v robote, štyri dni v škole, cez okná na praxi a okrem toho aj žúrovať a kávičkovať stíham.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
alebo ktory sa flakam
prave som dosla zo skoly, ale idem si docitat nejake veci na vecerny seminar + vyspim sa mozem ist naspat
keď budem velká, budem narkoman