podla mna tito studenti su super, skor by som sa zameral na nejake tie filozoficke smery a pozrel kolko je tam moralistov a hrozne nadumanych teliat s nazormi takymi, ze by ti aj nador odstranili
My sme sa raz bavili s kamoškou, že takí ľudia chodia na ekonomiku, manažment a tak (neviem či práve namyslení a povýšeneckí je to správne slovo, ale že trebárs taký introvert medzi nich asi moc nezapadne)... Samozrejme sa to ani zďaleka nedá zovšeobecňovať. Ale je fakt, že ja som na strednej nemala moc dobrú skúsenosť so spolužiakmi a poväčšine sa hlásili práve na tieto ekonomické smery (náhoda?). Naopak na prírodovedeckej som mala úžasnú skúsenosť s ľuďmi, už od začiatku milí, nápomocní, veľmi priateľskí...
Tak možno na tom niečo bude, samozrejme len čo sa týka príkladov ktoré som spomenula, keďže len to viem zhodnotiť z vlastnej skúsenosti.
Skor by som povedala ze si zakladaju na materii alebo ako sa to vravi. A su to taki ludia, co sa cely zivot povazuju za prestiznych, lebo vela z nich ma rodicov but bohatych alebo lekarov alebo obe. ale co sa tyka ich odboru, tak dost tvrdo makaju, cize minimalne to im treba uznat, ze v tomto nie su nejaki namysleni...poznam aj milych.
@sapphirizing Lekari si o sebe nikdy nemyslia ze su ,, prestížni,, to, že drú tvrdo je pravda, ale drú pre to, aby mali iní ľudia super život a neviem, či žijem v inom svete ale lekárov čo poznám tak tí by obetovali pomaly aj život preto aby pacienta vyliečili
@nikisweet neviem uz co je uznavanejsie povolanie v spolocnosti nez lekar...fakt neviem, jak toto chces vyvratit...bavime sa tu o studentoch a ti maju este aj nejake idealy a mozno to zacina aj takto, ze si zvazia, ci chcu byt niekto radovy, alebo elita-lekar...poznam takych. Uvedom si, ze to prestizni nebolo ziadne zjemnenie a nie je na tom nic zle, lebo je to tak...je to prestizne...a kazdy by chcel, aby jeho povolanie bolo hodnotne...nevravim namysleni a tak som to aj napisala...
preco ja toto neviem pochopit ja to napriklad studujem len kvôli pomoci ludom, nechcem byt povazovany za elitu chcem len pomahat ludom a myslim ze 99% studentov mediciny su na tom rovnako, nerob z lekarov karieristov !
Áno sú, sám som medik a chodím s hlavou hore tak, že sa potkýnam o schody a podobne. Všetci ľudia bez titulu MUDr. alebo nemedici alebo menej ako PhD. sú pre mňa spodinou spoločnosti. Hnusí sa mi podávať si ruku so študentami iných odborov. Takto nejak si to predstavuješ?
poznam vela medikov, ale nepovedala by som, ze su nejako obzvlast namysleni. v kazdom obore sa najdu aj namysleni aj nenamysleni.. vacsinou sa ale stretavam s tym, ze ludom z dedin alebo z malych miest stupne slava do hlavy po tom, co sa dostanu na nejaku prestiznu skolu vo velkom meste..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a keď niekto taký je, tak veľmi skoro padne na hubu
ty si chlapec?
Tak možno na tom niečo bude, samozrejme len čo sa týka príkladov ktoré som spomenula, keďže len to viem zhodnotiť z vlastnej skúsenosti.
no ja by som sa na tvojom mieste s takým gay nickom nesmiala...
uhm... ok
Na to, že si medik a vravíš, že tí nemajú na nič čas, ťa tu dosť často vídavam
just joke ako kto samozrejme.. niekto je povyšenecký aj keď študuje socialnu prácu. (len príklad,nedegradujem iné školy)