Je tu nejaký študent,ktorý má alebo mal skúsenosti s ubytovaním v ŠD Nitra alebo Zobor ? Zaujímalo by ma aké máte názory na tieto intráky. Bývajú v ŠD Nitra aj študenti z Pedagogickej fakulty, odbor predškolská a elementárna pedagogika ? AK áno tak mi pro
Ak nie si menšina, nemáš závažné zdravotné problémy, si zahraničná Slovenka tak sa na ŠD Nitra dostaneš ako prváčka sotva. Musela by si mať veľmi (veľmi je podtrhnuté) dobré konexie.
@jankaaa91 pozri, stačí si iba otvoriť tú stránku so zoznamom študentov, ktorí dostali intrák a tam si pohľadať, ktorí majú skratku PF- PEP a pozrieť sa, aké intráky dostali..
keďže sa práve silno nudím, tak som ti to aj zrátala, tu sú výsledky:
ŠD Zobor- 19 ľudí
Stredoškolský internát Cabajská- 8 ľudí
do tejto štatistiky pripájam aj moju kamošku, ktorá nemá intrák, ale bude dochádzať
@jankaaa91 ahoj janka pozri si históriu je tu veľa fór o tomto..
ja bývam na Nitre a musím povedať, že je tam super, ale ani na Zobor sa nesťažujú, len je ďalej od centra, ale z pedagogickej je veľa ľudí práve na zobore..
ja som sa na šd nitru dostala v prvom ročníku..do školy som bola prijatá až na odvolanie a možno boli ešte voľné miesta...ale do nitry aj cestujem 9 hodín...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
keďže sa práve silno nudím, tak som ti to aj zrátala, tu sú výsledky:
ŠD Zobor- 19 ľudí
Stredoškolský internát Cabajská- 8 ľudí
do tejto štatistiky pripájam aj moju kamošku, ktorá nemá intrák, ale bude dochádzať
toť vše
inak to koľko veľa šudí ide na ten odbor?
ja bývam na Nitre a musím povedať, že je tam super, ale ani na Zobor sa nesťažujú, len je ďalej od centra, ale z pedagogickej je veľa ľudí práve na zobore..
ja som sa na šd nitru dostala v prvom ročníku..do školy som bola prijatá až na odvolanie a možno boli ešte voľné miesta...ale do nitry aj cestujem 9 hodín...