Áno, je tu takýchto fór dosť veľa, no založím ďalšie, aktuálne. Chcem sa vás spýtať, kde máte študentský účet (ak máte samozrejme) a či ste s ním spokojný, prípadne či ste už mali účet niekde inde a zrušili ste ho alebo plánujete zrušiť z nejakých dôvodov
Z mojich skusenosti Tatrabanka jednoznacne najlepsie, vyhovuje mi vsetko - od toho co mam v baliku k uctu, az po fajn personal v pobockach, ich ustretovost, pobocky/bankomaty na kazdom rohu a tiez vsetky tie inovacie co maju sa mi pacia ok viem ze je to primarne len imidzova zalezitost, ale na mna to zabera
Ucet som mala aj v SLSP, CSOB a VUB a vsetky som postupne zrusila, najhorsie rozhodne z toho SLSP, tam mi mrochta uz len pri zakladani uctu dojebabrala co sa len dalo, a ta komunikacia s nimi bola des...CSOB bola v pohode, ale furt tam odo mna chceli nejake potvrdenia, papiere, somariny...a VUB mi uctovala dementne poplatky za kazdy prd na ucte...tak som to vsetko porusila, a fungujem si spokojne s jednym TB uctom, vramcu ktoreho mam aj sporiaci poducet.
podla mňa TB do 20 rokov nemusíš nosiť žiadne potrvdenia nič, všetko tam máš, Viamo, inovácie ako platba mobilom a výbery z bankomatov tiež ak to máš ako využiť
@igorv ja budem mat zadarmo aj 2 roky po ukonceni VS
@bart3011 nemusi sa, ale oni potom zacnu strhavat sami od seba peniaze za vedenie uctu a uz to stoji 7e, ja som si ucet v TB zalozila v 19tke a este som istu dobu platila 3e, potom 5e a zrazu pozeram, ze 7e a nevedela som, ze sa to da vybavit s tym potvrdenim, asi 1,5 som platila z aucet
Tak to je potom jedno kde zalozis. Lebo najsmutnejsie je,že banky si vôbec nevážia dlhoročných klientov.Pisuu,ze dlhoročný klient má výhodnejšie úvery,hypotéky atď A to je totálne kktina...majú tam tabuľkový systém A je jedno či si tam rok abo 19... Dostanete obaja rovnaké podmienky
@valki to znie fajn, no nekompenzujú si to potom na nejakých iných, prehnaných poplatkoch? Lebo sa mi to celkom pozdáva, pozerám to aj na ich stránke a vyzerá to fakt fajn
už od 17 mám vo VUB a nesťažujem sa
keď tak možno nevýhoda je, že mám na tom aj Euro26, ktoré vôbec nevyužívam a aj tak mi za to strhajú peniaze zbytočne, ale platí sa za to tuším iba 1€ mesačne
@smartboy do 26 rokov nemusis splnit ziadnu podmienku,,,mam ten ucet 4 mesiace a neplatil som za vedenie uctu zatial ani cent a to ho vyuzivam dost aktivne...
Mám už šiesty rok VŠ účet v Slovenskej sporiteľni, zatiaľ som s nimi nemala žiaden problém a to využívam dennodenne platby a výbery kartou, používanie IB...Keď mi skončila platnosť karty po 4. rokoch AUTOMATICKY mi prišla nová karta, nemusela som tam ani ísť ...som nadmieru spokojná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Brat má Tatra banku a je tiež spoko, nemá byť prečo nespoko.
Nevím, všetky sú asi fakt rovnaké.
Ucet som mala aj v SLSP, CSOB a VUB a vsetky som postupne zrusila, najhorsie rozhodne z toho SLSP, tam mi mrochta uz len pri zakladani uctu dojebabrala co sa len dalo, a ta komunikacia s nimi bola des...CSOB bola v pohode, ale furt tam odo mna chceli nejake potvrdenia, papiere, somariny...a VUB mi uctovala dementne poplatky za kazdy prd na ucte...tak som to vsetko porusila, a fungujem si spokojne s jednym TB uctom, vramcu ktoreho mam aj sporiaci poducet.
@bart3011 nemusi sa, ale oni potom zacnu strhavat sami od seba peniaze za vedenie uctu a uz to stoji 7e, ja som si ucet v TB zalozila v 19tke a este som istu dobu platila 3e, potom 5e a zrazu pozeram, ze 7e a nevedela som, ze sa to da vybavit s tym potvrdenim, asi 1,5 som platila z aucet
Tak to je potom jedno kde zalozis. Lebo najsmutnejsie je,že banky si vôbec nevážia dlhoročných klientov.Pisuu,ze dlhoročný klient má výhodnejšie úvery,hypotéky atď A to je totálne kktina...majú tam tabuľkový systém A je jedno či si tam rok abo 19... Dostanete obaja rovnaké podmienky
keď tak možno nevýhoda je, že mám na tom aj Euro26, ktoré vôbec nevyužívam a aj tak mi za to strhajú peniaze zbytočne, ale platí sa za to tuším iba 1€ mesačne