Ahojte Aky najlepsi studentsky ucet by ste mi vedeli poradit? Nejaky z najnizsimi poplatkami by bol fajn :- D Pripadne z vlastnej skusenosti s akym ste spoko.
slovenská sporiteľna. Ako študent nič neplatíš. Bankomaty na každom rohu a z Bankomatov Erste group za výber nič neplatíš(tj. Rakúsko, Česko, Maďarsko, Chorvátsko a ďalšie).
Ja mám v TB,najprv som platila 35centov mesačne(pri 5 vyberoch/ platbách bol však zadarmo) no teraz po roku a pol Ho mám zadara potrebuješ tam len občiansky a do 25 je tuším študentský...
Teraz som si robila v CSOB a potrebovala som len potvrdenie zo školy ale inak je zadara
slsp ...len to bolo už strašne dávno, keď mi ho založili, tak už možno túto službu ani neponúkajú
neplatím tam nič tuším, len mi chýbajú veci ako internet banking a tak a tá karta je tiež akási netrebá, že sa ňou nedá platiť cez internet (myslím tak, že opíšeš tie čísla a ideš, neviem, ako sa to nazýva)
klikni si na kazdy, mas tam podrobnosti... pozeraj na veci ako poplatky za vyberanie penazi z bankomatu, vedenie uctu, a podobne veci, ktore budes vyuzivat. » www.finance.sk/bankovnictvo/be...
VUB start konto, neplatis nic do 26 rokov, nejake tie centy ti strhnu ak budes casto vyberat z bankomatu, plnohodnotny internet banking a mastercard karta s CV2 kodom - mozes nakupovat cez paypal etc...
@synekdocha ja mam slsp a mam internet banking aj smsky mi chodia aj vsetko co je bezne dostupne aj inde, asi sa treba len spytat v banke
a som tam tusim 10 rokov a spokojnost, dokonca teraz, ked uz nie som student, tam mam stale ten isty ucet a platim len 2e mesacne (normalne sa plati 5e), lebo som si ho zalozila viac ako 2 ci 3 roky pred dovrsenim 26tky. a bankomaty su fakt vsade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Platobný styk !
pocnuc otp, cez tatra, csob, prima, slsp (tu je bud za euro/free), az po neviem kde
neplatim nic a to niesom ani student. Jeden vyber zdarma mesacne a pri nejakom velkom obrate az tri.
Teraz som si robila v CSOB a potrebovala som len potvrdenie zo školy ale inak je zadara
neplatím tam nič tuším, len mi chýbajú veci ako internet banking a tak a tá karta je tiež akási netrebá, že sa ňou nedá platiť cez internet (myslím tak, že opíšeš tie čísla a ideš, neviem, ako sa to nazýva)
ale zasa mám neobmedzený počet výberov
A dali mi zelenú kartu.
a som tam tusim 10 rokov a spokojnost, dokonca teraz, ked uz nie som student, tam mam stale ten isty ucet a platim len 2e mesacne (normalne sa plati 5e), lebo som si ho zalozila viac ako 2 ci 3 roky pred dovrsenim 26tky. a bankomaty su fakt vsade