bol som rok v usa. potrebujes davku stastia, aby ta umiestnili na miesto, kde sa da prezit a aby si natrafila aj na normalnejsich ludi. ale urcite sa to oplati, je to zivotna skusenost
Ja práve teraz takú možnosť mám, na rok by som nešla, ale na jeden semester by som to brala.. ale nie teraz ..síce druhý ročník na výške je na to najvhodnejší, ale tak možno pôjdem v štvrtom
Miluskaaa: Ja pre to,že som zbabelá Nedokážem a nechcem si proste predstaviť, že by som na rok niekam odišla,aspoň nie teraz. Neviem si predstaviť, že by som bola v úplne cudzom prostredí s úplne cudzími ľuďmi. Rok je proste veľa...
hmm tak neviem ci na rok...ale isla by som tam normalne na vysku...vela ludi, napr. aj moj brat ma pesvedcilo ze aj z tohto krpateho slovenska sa da ist na ozaj kvalitnu skolu...a vobec nemusite byt milonar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Aj som to spravila
Ja chcem svoju Slovenčinu a uvoľnené rozpŕávanie, nie rozmýšľať nad každou vetou, čo chcem povedať, totálne nesvoj by som sa tam cítil ...