Študoval Tom Riddle z Harryho Pottera na Rokforte v tom čase, ako keď tam študovali záškodníci (Sirus, Remus. James a Peter)?
ked mladý tom marvolo riddle študoval na rokforte tak mi do seba celkom zapadá že tam študovali aj záškodníci , iked možno boli o pár ročníkov dolu a nastúpili až ked bol tom starší...alebo nie? či sa to stalo až neskor?
mňa skôr udivuje že hagrid sa bál visloviť vôbec meno voldemorta napriek tomu že z ním chodil do školy a poznali sa pomerne dobre. navyše sa o ňom hagrid nikdy ani nezmieňoval čo my prišlo divné
keď študoval Marvolo na rokforte tak tam chodil Hagrid, potom ho vyhodili a asi tak o 20 rokov tam začali chodiť záškodníci, lebo vtedy bol Hagrid už školníkom. Lucius študoval asi tiež naraz s Záškodníkmi. Aspoň podľa mňa je to tak. Ale isté je že Záškodníci a Marvolo tam naraz nechodili. Moje vedomosti sú excelentné.
tak dumbledor bol jeho ucitel, hagrid jeho spoluziak alebo skor by som povedal ze on bol v nizsom rocniku ci? , a ostatny su od nich mladsi.... takze asi nie.
@mary77 hagrid nenohol studovat naraz s riddlom, ved ked tam bol riddle, tak hagrid bol uz ucitel a riddle si vymyslel to, ze aragog zabil to dievca a hagrid bol suspendovany predsa
@marjy77 tak báť sa ho bál ale aby sa bál visloviť jeho nové meno keď to pôvodné mu nerobilo problém je podľa mňa divné je predsa len iné keď niekoho poznáš osobne ako keď o niekom vieš len s počutia. hagrid sa správal ako keby ho nepoznal
"Readers first discover why Hagrid was expelled from Hogwarts in the second novel. It is revealed that Hagrid was a student at Hogwarts at the same time as Tom Marvolo Riddle the wizard who later became Lord Voldemort. Hagrid was expelled during his third year, after being caught in the company of Aragog, a dangerous acromantula"
presne to som chcela napísať...veď kôli tomovi hagrida vihodili lebo to narafičil na neho, že vypustil obludu, ktorá zabila umrnčanú... vitaj klube Potteromanov
Ale no, ľudia Riddle bol v 6. ročníku keď otvoril Tajomnú komnatu - čiže to bolo 50 rokov pred tým, ako bol Harry druhák. Hagrid bol v tom čase, keď otvoril Tom komnatu študent - tuším v 3. ročníku ho vyhodili zo školy, tak to bolo spomenuté.
Harryho rodičia a ostatní Záškodníci tým pádom museli študovať o dosť neskôr a Lucius Malfoy tiež spadá do "záškodníckej" éry, možno bol o niečo starší ako James a spol, ale študovali tam približne v rovnakom čase
A mimochodom, Harry sa narodil, keď mali jeho rodičia 20, nie okolo tridsiatky, ono ľudí dosť asi pletie výber hercov vo filme, čo aj mne mierne prekáža, pretože tam vyzerajú omnoho staršie, ale vzhľadom na to, že menšie deti by v tom asi mali zmätok, celkom chápem toto rozhodnutie, bolo by aj tak zvláštne, keby sa napríklad v sedmičke po použití kameňa objavili Remus a Sirius vo veku v ktorom zomreli ( 36 a 38 ) a James s Lily by boli pri nich o 15 rokov mladší.
@30 presne súhlasím... ja som tiež čakala, že Lily a James budú vyzerať mladšie
ale inak zaujímavé fórum, lebo Riddle je moja platonická láska z HP mne tak napadá, či Tom neštudoval na Rokforte v tých časoch, keď prof. Minerva McGonagalová
a mimochodom, aj mnoho smrťožrútov s ním študovalo. a aj tí sa báli. a myslím že pomerne pochopiteľne. myslíš že keď vidíš ako sa z niekoho postupne od mladého veku stáva psychopat, tak to nejak zmenšuje to, ako sa budeš báť výsledného psychopata? skôr naopak...
toto forum sa mi inak tiez paci same normalne nazory. A ako uz bolo spomenute, si myslim, ze Voldemort studoval o dost skor, kedze kvoli nemu vyhodili Hagrida. To ma napadlo ako prve, az potom filmy a obraz Dumbledora a jeho kratkej brady a podobne. To mi pripomina, ze som asi dva tri roky necitala ziadnu knihu a chyba mi to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
A @1 Lucius bol od nich starší tuším o 6 rokov.
----------------------
You're welcome. Zatiaľ sa idem hanbiť za tento typ vedomostí.
"Readers first discover why Hagrid was expelled from Hogwarts in the second novel. It is revealed that Hagrid was a student at Hogwarts at the same time as Tom Marvolo Riddle the wizard who later became Lord Voldemort. Hagrid was expelled during his third year, after being caught in the company of Aragog, a dangerous acromantula"
okej, moja chyba, ospravedlnujem sa
Habera
presne to som chcela napísať...veď kôli tomovi hagrida vihodili lebo to narafičil na neho, že vypustil obludu, ktorá zabila umrnčanú... vitaj klube Potteromanov
A jeho rodičia vyzerajú, že ho mohli mať tak okolo tridsiatky.
Čiže určite skôr
@narazuvzdornaa To je hrdosť, nie hanba
@n0win0u Neviem, kedy tento fenomén prišiel, ale páči sa mi
Harryho rodičia a ostatní Záškodníci tým pádom museli študovať o dosť neskôr a Lucius Malfoy tiež spadá do "záškodníckej" éry, možno bol o niečo starší ako James a spol, ale študovali tam približne v rovnakom čase
Takže tak.
ale inak zaujímavé fórum, lebo Riddle je moja platonická láska z HP mne tak napadá, či Tom neštudoval na Rokforte v tých časoch, keď prof. Minerva McGonagalová