ahojte, nezdá sa aj vám, že sú tu zo dňa na deň čoraz stupídnejšie fóra???....akože riešite tu samé blbosti a stále dokola.......akože "huhhhuuh huhuhuu".......to čo je?!......to neni aní vtipné, dpč.......akože koniec......
pocuvaj, namiesto toho, aby si zvýsil uroven fóra tým, že zalozis diskusiu, ktora má uroven založis diskusiu, s ktorou nič nevyriesis a nevravim o tom, že tu je takýchto diskusii už dost !!! takže spamätaj
ja som len sklamana,ze vzdy ked to tu zapnem...nevidim uz len mudre nazory aj starsich ale kraviny a vyplody deti od 10 do 14 rokov. podla mna by tu mal byt nejaky zamok...len neviem,jak by fungoval
@19 tak to si ma zotrel teraz. Mas pravdu, malo byt vynimka No pisem to popri pocitani reportov v robote, tak som sa sekol. Ale to nieje ospravedlnenie. HANBA MI
@21 len konstatujem fakt, ktory si vsimne kazdy clovek, ktory nieje mentalne poddimenzovany, ze hluposti tu vacsinou riesia prave decka. Kazdemu sa paci nieco ine, ja len prezentujem svoj nazor. A napisal som cest vynimkam, takze urcite vsetkych nehadzem do jedneho vreca. Ale vidno, kam sa radis Ty svojou reakciou.
@23 no zaradujem Ta az teraz, ked vidim, ze si extremne menej chapavy...takze, si skus precitat este raz, co som pisal vyssie. Ja k tomu uz nemam co viac napisat. howgh
@15 aký zámok ??! to by bola veková diskriminácia ... možnože by to mohlo byť tak že by sme fórum mohli označiť za nevhodné ... a ak by malo určitý počet hlasov tak by sa automaticky zmazalo.. no ale možno blbý nápad to ma len teraz napadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Jedine asi zrusit forum