Som mala drahé moc a sa mi ani nie po roku poondiali a totálne zlé basy tam boli. A potom som si kúpila v T-mob za asi 5e,vypraté už aj boli a idú mi už 3tím rokom klop,klop
Momentálne mám Genius GHP-200X za 6 eur a som s nimi spokojná...predtým som mala ešte lepšie ale už neviem čo to boli zač :/ ... » i.alz.sk/ImgW.ashx?fd=f1...
najlepsie a zatial co mi aj najdlhsie vydrzali su paradoxne tie najlacnejsie co som doteraz mala u stuplovych sa podla mna nejake extra zazraky a rozdiely medzi cenovymi hladinami nekonaju
@oasis Mam A-Jays two a po zvukovej,designovej stranke 100% spokojnost.Jedine minus ma jack konektor,ten je dost zle rieseny a po roku mi nevydrzal,ale to sa da opravit vymenou konektoru.Aj balenie je na velmi dobrej urovni,mas az 5 rozne velkosti nastavcov,takze urcite ti budu pasovat (mne osobne pasuju 2. najmensie.).Objednaval som zo sk.sluchatka.net a prisli hned na 2.den rano.
@burble kde? ja som si kúpila teraz, ale hned sa dojebali nejake ( z tesca ) ale nechce sa mi davat vela penazi, lebo viem,z e sa skor ci neskor pokazia alebo utrhnem neopatrnostou kablik
@alysia preto si kupujem zásadne od vietnamcov, pri podchode napríklad tam ako sa vychádza von smerom k tescu napríklad zahneš doprava a si v stánku a o posledné som napríklad stihla prísť "požičaním" skôr ako sa pokazili, takže dobrá kúpa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» sk.sluchatka.net/121-jays-a-jays...
skús tieto. Osobne som veľmi spokojný
požiačala si si a už nevratila?