kamosky tam chodia kazdy rok stanovat a pochvaluju si...no ja som tam este nebola a nesla bych ani keby mi platil...ved to tam musi byt hlava na hlave...sami vysuseni madarski dochodcovia zaberajuci 2tretiny bazenu
Bol som zo dvakrát- bývali sme v drevenej chatke - fakt luxusné bývanie - vlastne bolo to ako malá dedinka z chatiek - všetko novopostavené - len ma vtedy zarážalo že tam boli skoro samí nemci - neviem čo tam sakra hľadali
A čo sa mi nepáčilo boli komáre - strašne veľa komárov
Ja som v sturove kazdy rok xD viem ti presne povedat diskoteky bary aj herne kam sa oplati ist xD popripade pajzle kde sa da lahko rychlo opit
Diskoteky: delfin, steal sem tam v Holywoode
Podniky : 100% nastiv holywood mne sa lubil co dodat xD ostatne stoja za kkt.
Pajzle xD : vedla mostu mas daco co sa tvary ako podnik potom medzi ulickami ako sa odbaca z pesej zony pri takom dome ktory prestavavali ( robili ho 2 roky nvm ci ho robia este aj treti xD)
Jhaj a strach ze sa tam nedorozumies po slovensky mat nemusis az taky magori tam zase niesu Je tam fajn ale treba aj dobra partia pravdaze
PS xD bol som ubytovany na kupalisku s plnou penziou co ma na tyzden vyslo 3500 tedy este SK myslim si ze je to slusna cena a viac ako komare mi tam vecer prekazali zaby xD
hm..my sme tam xodievali kedysi s rodinou,casto boli sme tam asi 5 krat,stale sme xodili na to kupalisko,,Vadaš"ako nebolo to zle..ale,no..tak,dalo sa proste take lepsie kupalisko....ale,inak dost diera to mesto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A čo sa mi nepáčilo boli komáre - strašne veľa komárov
Diskoteky: delfin, steal sem tam v Holywoode
Podniky : 100% nastiv holywood mne sa lubil co dodat xD ostatne stoja za kkt.
Pajzle xD : vedla mostu mas daco co sa tvary ako podnik potom medzi ulickami ako sa odbaca z pesej zony pri takom dome ktory prestavavali ( robili ho 2 roky nvm ci ho robia este aj treti xD)
Jhaj a strach ze sa tam nedorozumies po slovensky mat nemusis az taky magori tam zase niesu Je tam fajn ale treba aj dobra partia pravdaze
kto chce nieco vediet info v TS
@piccolo schvalne...koho?
akoze po pravde tu neni nic! len JA
niekomu aj to staci