Blizi sa nam stuzkova a zaciname pracovat na programe... Hram na gitare, nieco cez 2 roky, tak by som tam chcela nieco zahrat... Mate pre mna nejake tipy na pesnicku?? dakujem
hocičo, čo vieš zahrať... všetci rodičia budú nadšení, nech to bude čokoľvek... no dobre, možno niektorých by taký deathmetal neoslovil, ale je to na tebe
malo by to byt nieco take, co je pekne aj bez spevu.... lebo na spev si na stuzkovej netrufam napriklad by som mohla zahrat Evanescence - My Immortal, len neviem ci to bude zaujimave bez spevu
ja by som ti poradil Oasis - Wonderwall ..(asi som sa netrafil do tvojho vkusu) ..to hral spolužiak na našej stužkovej..a je to celkom fajn song..aj bez spevu, i keď my sme to mali aj so spevom...
IMT Smile - Nepoznam; Oasis - Wonderwal :: to je fajn, ale bez spevu o nicom... mam spoluziacku ktora vie spievat... ale viete, to je taka namyslena kategoria a nejak sa k tej spolupraci nehrniem
@14 Môj nescípnuteľný je dostatočne známe na to, aby to poznali aj rodičia... a keď aj nie, budú nadšení, z toho, že: "aké šikovné dievča, ako pekne hrá"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nieco lahsie
alebo pekná inštrumentálka je intermezzo liberté od arch enemy síce bez sprievodnej akustiky a bicích v pozadí, to už nebude celkom ono..