rôzne..
ked idem do prace, tak aj v teplakoch, to mi nerobi problem na bajku je to pohodlnejšie
a ked idem von, tak tiež rôzne, inak idem na nejaku spoločensku akciu, inak na futbal, inak do baru...
ale ked to zhrniem, citim sa lepšie ked sa pekne oblečiem
Jednoduchý.
Mám asi päť rovnakých čiernych riflí, desať rovnakých bielych tričiek bez potlače, desať rovnakých čiernych tričiek bez potlače, zopár čiernych, sivých a tmavomodrých svetrov a mikín..
nohavice stále len tmavé - tmavomodré, čierne, navrch sa snažím niečo farebné, teraz v zime svetre (najradšej mám červený ) alebo tričko s krátkym rukávom a kardigan navrch mám tenšiu ružovú alebo hrubšiu modrú bundu tak to striedam podľa počasia
keď sa oteplí, tak väčšinou koženku/rifľovku/kardigan a tričko a v lete mám rada pomerne aj šaty (sukňe nenosím vôbec) alebo tielko + kraťasy
Ideál jednofarebné tričko bez nápisov, čierne, hnedé, sivé, svetlo zelené alebo červené a ku tomu skinny jeans, ako pravý metroš ale v zime skôr tepláky, lepšie zahrejú a zimná bunda strih "Parka", to je najpohodlnejšia vec na svete kriklave farby nenávidím, ani moc prekombinovane farebné kombinácie a veľa zbytočných nápisov, to je úplný grc.
ja som si uvedomila, ze sa obliekam uplne ako moja mama - takze v skratke je moj styl "pomame"
uzke nohavice, uzke sukne, kozena bunda, kosela, tielko, kabat, sako, jednoduche a hlavne co najviac hnede
tenisky s velkymi jazykmi, siroke gate, volne tricko a volna mikina s kapucnou, menim iba farby, v zime si dam navyse bundu. Ine veci by som si na seba neobliekol. Inak som strasny mikinofil
@waagbistritz69 take uplne soločenske boty 3-dierkove, rifle, košeľa , traky, herina a baretka.. kľudne aj do kostola univerzalne oblečenie, na futbal aj do krčmy, aj do kostola
To je ťažké opísať, stále nosím čosi iné v zime to občas vyzerá ako 2 tričká, 2 svetre a na tom ešte vetrovka, megateplý šál, najteplejšia čiapka, aká sa dala zohnať, čižmy, pod nimi ponožky, pod nimi druhé hrubé ponožky a aj tak mi je zima
v lete čoraz viac nosievam šaty
neviem, ci mam nejaky styl jednoducho, v com sa dobre citim, nepotrpim si na znacky s vynimkou botasiek a oblekovych viest (vest?) takze suma sumarum prakticky, lezerny, sportovo - spolocensky, neznackovy, doma teplakovy
Vacsinou nosim saty alebo sukne s jednoduchymi bluzkami/trickami/koselami. Sem tam si dam nohavice, tych mam asi len trojo a nenosim casto. Rifle nosim len na nakup alebo ked ideme niekam von do prirody, su to pre mna "teplaky na von". Vacsinu siat mam vzorovanu takze ostatne veci sa snazim mat jednofarebné. Vacsinou mam cierne topanky a aj cierne kabelky. Bezne nosim kabaty, bundy nosim len k teplakom a rifliam. Pri vybere nohavic, siat a sukien sa snazim aby som mala zvyrazneny pas a odputala pozornost od velkeho zadku
nohavice, tričko, mikina, prevažne iba čierne, prípadne sivá, tmavomodrá ale teraz si idem tričká s potlačou aspoň čo som si pokúpila v amerike v národných parkoch prevažne a v universal studios... mám ich už asi 14 za tie dva roky tak aspoň trochu oživenie
nedávam tomu moc, pre mňa je pohodlnosť na prvom mieste
Rifle, legíny alebo hrubé sukne, teraz vysoké čižmy alebo nízke s platformou, dlhé svetre, vzorované veci, hlavne kvety, leopard, sovičky, bodky, ak športovo tak dlhé obtiahnuté tričká, ako doplnky čelenky, náramky, náhrdelníky, mám ich kopec...a celkovo teraz nosím kopa žltej
Aktualne 2 rovnake nohavice rozdielne len mierne cislom .. sem tam tretie, skor jednofarebne tricka alebo tricko + kosela, mikiny co mam uz fest dlho a vyzeraju stale ako nove a su oblubene Ked je teplo tak veci co sa daju dat aj ku skejtu.. siltovka a pohodlne..
Košele také tričká nad brucho a pod to top.. A veľa mam kratkorukavovych tričiek... Neznášam saka a dlhorukavove tričká preto ich mam iba pár... Takže taky elegantný štýl ale niekedy je strašne pekne také väčšie tricko ktoré vyzerá fakt dobre ale nevyzerá ako vrece ale.. Alebo že XXXXXXL ale fakt tak ze ako keby nebolo až také veľké
Ja si bud idem taky nerd/slusne dievca styl - okuliare, rolaciky, slusive saty a sukne, pancusky, kabat, vsetko v neutralnych a pastelovych farbach, alebo goth, cela v ciernom a po zem dlhy kabat s velikanskou kapucnou. A v lete je to uplny random shit, podivne tricka so zvlastnym humorom/logami larpov a kratucke kratase.
A vseobecne MILUJEM saty, ktore vyzeraju, akoze som chcela byt pekna, ale v podstate to je len nahodny oversized mech s opaskom a kardigany s podobnou myslienkou
Šaty, úplne bežne, sukne ( väčšinou púzdove) úplne bežne, topy s výstrihom veľkým alebo ptm rolák, nič medzi tým, keď je jeseň alebo jar, nosím koženú bundu, cez leto len šaty a sukne a topy a kadejaké také veci, cez zimu nosím dlhý kabát béžovej farby, sem-tam nohavice, roláky svetríky a tak dále, na hlavu si občas dám baretku, keď chcem byť dôležitá dám si slnečné okuliare a čierne rukavice
Môj vrchol spoločenskosti je nejaké krajšie tričko a rifle. Ja ani nič iné nevlastním. A v lete kraťase. Preferably látkové/teplákové. Inak pridávam sa k socka crew.
Ked sa obliekam formalne tak sako kravata, v zime dlhe kabaty.
V lete kratase, tricka bez rukavov, alebo Polo tricka a zabky alebo tenisky a biele ponozky.
Pristane mi hlavne ruzova, lososova a fuchsiaova farba (no homo) taktiez svetlomodra a cierna ci tmavomodra (skoro cierna) a purpurova ci uz do cervena alebo do modra. Pristane mi aj biela a kremova a cervena mi k blond vlasom tiez dost pristane.
A oblečenie už kupujem podľa toho, či bude potrebné ho zehlit alebo nie.. napríklad košele mi teraz stoja v skrini, lebo stále som si nenašla čas ich vyzehlit (okrem toho nemame ani dosku na zehlenie).. A viac nosím pulovre, lebo tie stačí len oprat
podla zaradenia v kategorii tuto ta anketa, myslim, ze spravna odpoved je uchylny ale naozaj skor taky sockovsko nedbalo nepodareny chic ddddddd co najviac pohodlny a prakticky, co moc nejde, lebo nie som vo forme, takze nic mi nesedi a vzdy mi kvoli tomu sedia len tie najviac vysinute strihy a veci...
Čierne, hnedé alebo modré nohavice (zásadne nie však rifle), biele bavlnené tielko (musí byť), jednofarebné (obvykle čierne, tmavomodré, šedé) tričko s krátkym rukávom bez nápisu a na tom čierna/biela/modrá mikina s kapucňou k tomu tenisky s tromi prúžkami. Posledný rok som začal nosiť viac farebných vecí, predtým obvykle všetko čierne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
vyberám tak, aby som podľa možností pod to nepotrebovala podprsenku
rolákovité veci bez rukávov sú
nakolko mam tri kompletne satniky v troch roznych velkostiach....
ked idem do prace, tak aj v teplakoch, to mi nerobi problem na bajku je to pohodlnejšie
a ked idem von, tak tiež rôzne, inak idem na nejaku spoločensku akciu, inak na futbal, inak do baru...
ale ked to zhrniem, citim sa lepšie ked sa pekne oblečiem
Mám asi päť rovnakých čiernych riflí, desať rovnakých bielych tričiek bez potlače, desať rovnakých čiernych tričiek bez potlače, zopár čiernych, sivých a tmavomodrých svetrov a mikín..
najradsej nosim svetre, rifle a kotnikove cizmy
a najradsej ciernu/sivu/sedu/bielu/hnedu/bezovu
a len minimum farebnych veci mam
keď sa oteplí, tak väčšinou koženku/rifľovku/kardigan a tričko a v lete mám rada pomerne aj šaty (sukňe nenosím vôbec) alebo tielko + kraťasy
uzke nohavice, uzke sukne, kozena bunda, kosela, tielko, kabat, sako, jednoduche a hlavne co najviac hnede
... ale rád nosím košele :S
v lete čoraz viac nosievam šaty
"Včera si bola šupa a dnes vyzeráš ako brigádnik skladu v amazone"
nedávam tomu moc, pre mňa je pohodlnosť na prvom mieste
A vseobecne MILUJEM saty, ktore vyzeraju, akoze som chcela byt pekna, ale v podstate to je len nahodny oversized mech s opaskom a kardigany s podobnou myslienkou
» img.csfd.cz/files/images/fi...
V lete kratase, tricka bez rukavov, alebo Polo tricka a zabky alebo tenisky a biele ponozky.
Pristane mi hlavne ruzova, lososova a fuchsiaova farba (no homo) taktiez svetlomodra a cierna ci tmavomodra (skoro cierna) a purpurova ci uz do cervena alebo do modra. Pristane mi aj biela a kremova a cervena mi k blond vlasom tiez dost pristane.