Väčšinu tých čo si vymenovala poznám (samozrejme, nie osobne)
Ale napríklad nemám pocit že by som tu ja bola nejako známa...
A potom sú aj takí, čo sú už megahviezdy a podobne ale novší Birdzáci (teda väčšina tých, ktorí sú tu v súčasnosti aktívni) ich podľa mňa nepoznajú...
Ale nechápem načo hviezdičky a hviezdy riešiš... Chceš byť známa? Tak sa o to zaslúž, ale skús normálnym spôsobom, zakladanie takýchto fór ti nepomôže...
Poznám po mene, asi každý, neviem načo táto téma ale šak dobre.. Mňa netrápi jak som tu známy, ak som tak kvôli komplikovanému nicku možno, ale neviem posúdiť
áno, nicky poznám, ale keď budeš malá hviezda, aj tak zistíš, že to je tu každý druhý ja som takmer megahviezda a pripadám si úplne neznámo
ale hlavne buď aktívna, ak chceš byť známa, je tu strašne veľa užívateľov, do povedomia nevstúpiš tým, že sa ti prepíše nejaký text na webke, ale že budeš niečo robiť...(snáď niečo pozitívne)
@anzu Aj by som ti napísala, že podľa mňa si známa, ale obávam sa, že toto moje hodnotenie by mohlo byť príliš ovplyvnené faktom, že ťa poznám aj osobne
@galinka@anzu vy ste zname.. len tu ide o to kto je ako kedy aktivny..
vy ste boli velmi aktivne davnejsie.. aspon ako to ja vnimama preto vas novi velmi nevnimaju a zas naopak.. niektori zazivaju navrat a tych vtedy nikto nepoznal a teraz uz ano..
@tikalok ja ta poznam uz davno. podla mna si renomovany blogger a aj dobry prispievatel for. skoda, ze nie si mala hviezdicka no...ale s tym sa musis zmierit
@tikalok Sorry, ale aj tak ťa nikdy nikto nebude ľúbiť tak veľmi ako @pubertslatinocelny - eho alebo ako to vyskloňovať... a to preto, že nie ste prastará beduínska rodina!
Napríklad... Zo všetkých 58 komentárov som nepoznala (po nicku) možno tak troch ľudí... A to ani nemusia byť malé hviedzičky či čo, proste... Ak sú aktívni, známi sú
pozri, tieto oznacenia ako kvietok a hviezdy su podla mna iba pre vnutorne povzbudenie, aby si vedela ze robis nieco"uzitocne" a aby si kludne pokracovala,, mas tu zname zazraky birdzu ale aj skoro hviezdicky, a ked tak velmi ces byt znama, pis ,bloguj, fot, kresli, zapajaj sa
nechápem čo si vôbec tým myslel že na muške... čo máš dáke komplexy proti mne ? dúfam že nie lebo ak hej tak sa daj liečiť na jednu takú chorobu ktorá tu kedysi bola, ako epidémia - Antideprobirdzitida. Bola to choroba pri ktorej si deti z birdzu honili svoje virtual egá na tom že sa predbiehali kto má proti mne najväčší komplex. Stále sú tu nakazený ale liečiť sa to dá - trieskaním si hlavy o stenu a priznávaním si svojej jebnutosti a zakomplexovanosti.
btw IBAK JA BY SOM POVEDAL ZE JE TU TAK 20-30LUDI SKALNýCH A Tý VSECI SU ZNáMI fxx WEWO black_soul mayo tenario etelnair a mnoho dalších to su nicky ktore vidím skoro v kazdej diskusii
@barbinecka veď aj teba tu ľudia poznajú... vďaka tvojím stupidným fóram a anketám o tajnom čísle ťa poznám napríklad ja uži si tu teraz všetky tie nadávky na tvoju osobu, tomu sa vraví život hviezdy
@barbinecka Podľa nicku poznám, ale to podľa mňa nejde ani tak o statusy, keď chceš byť populárna, ja som hviezda a nezdá sa mi žeby som tu bola nejak populárna... takže tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
A hentých zhruba poznám všetkých, takže asi hej
A ja som známa?
Popularita je sviňa, ja byť Tebou, vykašlem sa na to.
ta.
a načo ti to je?
Ale napríklad nemám pocit že by som tu ja bola nejako známa...
A potom sú aj takí, čo sú už megahviezdy a podobne ale novší Birdzáci (teda väčšina tých, ktorí sú tu v súčasnosti aktívni) ich podľa mňa nepoznajú...
Ale nechápem načo hviezdičky a hviezdy riešiš... Chceš byť známa? Tak sa o to zaslúž, ale skús normálnym spôsobom, zakladanie takýchto fór ti nepomôže...
Myslím, že aj ty
ale hlavne buď aktívna, ak chceš byť známa, je tu strašne veľa užívateľov, do povedomia nevstúpiš tým, že sa ti prepíše nejaký text na webke, ale že budeš niečo robiť...(snáď niečo pozitívne)
@mousisitka Keď ja neviem, počas "Kvietok Birdzu" obdobia som sa ešte podpisoval predkticky každému, ale teraz už mám maniere...
@hnisavica Ja som si napríklad tiež myslela že ty už máš "väčší titul"
vy ste boli velmi aktivne davnejsie.. aspon ako to ja vnimama preto vas novi velmi nevnimaju a zas naopak.. niektori zazivaju navrat a tych vtedy nikto nepoznal a teraz uz ano..
@mielikki ty si takmer najznamenjsia
podľa mňa si sa ku mne dostalkovala.
nehlaď ego moje pierkom husím tvojím!
(idem si nájsť ten koment )
a pamätáš si len pocit alebo aj to, čo som ti tam...?
@athelasil ja! ja!
jasne že poznajú. Ale skor preto že vkuse dačo zahlásia. sú aj taký ktorý sú zalezený a nik o nich nevie
A takého @mayo , ktorý tu zo seba robí známeho kovboja by som nespoznal ani na meter.
nechápem čo si vôbec tým myslel že na muške... čo máš dáke komplexy proti mne ? dúfam že nie lebo ak hej tak sa daj liečiť na jednu takú chorobu ktorá tu kedysi bola, ako epidémia - Antideprobirdzitida. Bola to choroba pri ktorej si deti z birdzu honili svoje virtual egá na tom že sa predbiehali kto má proti mne najväčší komplex. Stále sú tu nakazený ale liečiť sa to dá - trieskaním si hlavy o stenu a priznávaním si svojej jebnutosti a zakomplexovanosti.
Preto dúfam že si zdravý
napriklad zbal @tomas a
inak, musím uznať, že táto diskusia je totálne ale fakt že totálne odveci..