Su nejake jednoduche rady ako rozlisit rustinu od ukrajinciny?
Chcem sa k rusakom spravat ako curak ale chcem si byt uplne isty ze to nesu ukrajinci. Samozrejme ked nevim tak sa spravam slusne a pytam sa. Ked sa zapru nestaram sa. Ale len pre ten pra pripadov by som to chcel vediet.
Moja kamarátka a bývalá spoluziacka je napoly Ruska a napoly Ukrajinka, od 11 rokov žije na SVK. Ako by si sa správal k nej? Aj ja som znenavidela Rusko, ale nie všetci Rusi podporuju to, ako sa Ruska vláda správa...
@azizi@3 Áno, ale väčšina fandí Putinovi. Rusi sú masírovaní demagógiou, že Ukrajina vlastne nie je štát. Že tam vládnu nacisti. A Rusi si správy nedôverujú, slepo dôverujú Putinovi. Kto kritizuje Putinovi režim, skončí vo väzení.
Toto je riadny primitivizmus. Nepoviem, keby si z nich urobíš srandu, ale vyslovene nenávisť k ľuďom len preto, že majú nejakú národnosť? Tuto ľudia radia, ako rozpoznať ukrajinčinu a neriešia, že už len tá myšlienka je xenofóbna. To jak keby ti černoch povedal, že ta nenávidí lebo máš bielu pokožku a pochádzaš z Európy, ktorá mnohé africké krajiny kolonizovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov