čo ja som počul ak sa vraví zatiaľ len o dákych -veľkých zmenách- koniec sveta sa s tým spomína len v súvislosti... ale to tuším trošku neskôr... mne to môže byť jedno zatiaľ... teda tomu sa ani veriť nedá...
Ludia si myslia, ze nastane koniec sveta, pretoze vtedy konci majsky kalendar. Myslim, ze to je 21. decembra 2012. Majovia to vsak nevnimali tak, ze zanikne nas svet, ale ze prejde do dalsej etapy, prebehne zmena. Ono sa to uz vlastne deje. Napr. prepolovnie zeme prebieha.... A tiez vstupime do veku vodnara, myslim, sakra nie om si teraz ista, ked sa dnes vratim domov zo skoly, kuknem si to...Kazdy takyto vek trva niekolko tisicroci...
A ze sa vsetko skonci? Ludia su strasni materialisti...lol
No ľudia vy máte ale problémy v miléniovom roku 2000 padali lietadlá, zrútili sa počítačové systémy, nastali katastrofy ? Tak prečo teraz zasa panika okolo roku 2012 ?Nechápem Vás začnite používať hlavu raz sa musí stať vašou plnohodnotnou súčasťou nemyslel som to v zlom :8
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ze sa vsetko skonci? Ludia su strasni materialisti...lol
1. apokalypsa v 2012
srry nemam teraz svoju klavesnicu tak som to trochu blbo podaval