zaujima ma to, lebo ja za Bo*a nemozem najst normalne dievca s ktorym si mozem pisat o problemoch, o beznych kazdodennych situaciach a tak
kazda napise na zaciatok "ako sa mas?" ... ja jej odpisem na 5 riadkov aby si nieco vybrala a pripadne sa chytila a ona mi tam odpise ze "jajj, hehh " .....
no tak to ani ja neznasam ked mi niekto napise...tie trpane pokecove frazy...vlasy sa mi vtedy jezia...ale iste sa tam da najst nejake dievca...ale podla mna by si nemal takychto ludi hladat na pokeci ale vo svojom okoli
inak som z vychodu tak vacsinou zavitam do miestnosti Presov.... no ked vidim tie frazy ze "mam prepinakyyy" alebo "sodaaaa, idem zakurim vooon" alebo "napiste julqe252, je nadrzana!" ... no dikkyyyy D
@jakna dama bola zrejme ateistka alebo uctievala nejaky kult satana kedze to s nou ani nehlo ..zas keby bola satanistka asi by mi to poriadne vytmavila ..mmm zbytocne teraz polemizovat i ked pri vsetkej pocestnosti stala by za hriech D
je síce pravda, že to tam nie je žiadna sláva, ale určite sa tam nájdu aj normálne kúsky... len ako tu bolo povedané, treba hľadať
ďalej musíš brať do úvahy jeden podstatný faktor - že jedna vec je písomný prejav a druhá že ako tá osoba reaguje naživo... samozrejme, istý obraz sa o tom dá spraviť aj z písmen, ale veľakrát by si bol prekvapený...
@maxton .. takto mas pravdu je to tazke najst babu ktora dokaze popisat viacej ako 2 slova to je vseobecne zname alebo minimalne pre mna.. ale da sa najst normalna.. mne sa to par krat podarilo.. jednoducho musis skusat a musis byt iny ako ostatny.. minimalne v tom ze vela pises ale to asi vies ako vidim.. tiez mozno by som nechodil do zoznamky ale do mensej miestnosti pretoze tam mas mensiu konkurenciu ono je to tak ze ked pekne dievca napise na plochu nieco tak jej napise vela chalanov.. kamos (taky uchyl) si to vyskusal byt dievca na pokeci.. proste ak napriklad na sex zoznamke napise ze chce nieco tak aspon 20 chalnov mu napise ale to nie je len tam tak.. takze proste skusaj.. vymyslaj a nevzdavaj to.. nasiel som tam uz lasku takze ked ja tak preco by si nemal aj ty..
@maxton tak toto nehrozii ja este aj na take hehh viem daco napisat a ked sa ten clovek nechyta..kaslat na to mam rada ukecanych ludi elbo aj ja som a take heeh jj okii..nemozem..
no mne sa tak zda, ze pokec sa totalne zvrhol a je tam vseobecne problem najst niekoho normalneho na pokecanie si, ale tak co by sme chceli ked tam chodia 10 rocne deti, ze ano a dnesne slecny si akosi neveria same sebe citaju casopisy, ktore im do hlavy tlacia pekne hluposti a ony si myslia, ze to tak v zivote naozaj funguje tak sa potom necudujme, ja tam chodim len kvoli tomu,ze si tam pisem s kamoskou ktora je v UK, ale niekoho tam hladat? to sa mi zda zbytocna strata casu a v konecnom dosledku, clovek ti tam o sebe moze napisat o sebe cokolvek, ale ked sa s nim stretnes nazivo tak zistis, ze ta osobka nieje vobec taka akou sa zdala cez pismenka.....
@maxton presne aj mne toto odpise nejaka ci je pekna alebo nie : jaj ok a to je blbe a to vacsinou vtedy ked pisem na viac riadkov ...nwm asi su lenive a nechce sa im pisat toho viac tak napisu len jedno pripadne dve slova
veľmi dôležité je uvedomiť si, že v národe je značná prevaha ľudí "priemerne inteligentných". sú to ľudia, ktorí nazývajú kockami tých, čo zvládajú učivo základnej školy na jednotky. s týmto vedomím pristupuj ku komunikácii s osobami na pokeci
ale to sa neda takto presne povedat wed to jako keby ste vosli do blazninca a spytali sa ci su toto vsetko debili a primar by ti povedal ze nie ze su tu aj idioti a imbecilovia schyzofrenici a ine veci...nemozes zaskatulkovat celu skupinu...lebo v kazdej sa najdu rozdieli...
a to mas taku potrebu ich tam hladat?a ty potrebujes furt spolocnost nejakych kamaratok a teda dievcat? este ta drzi puberta? ale nie...nic v zlom hormoony
tyyy kks tha toto je jedna z najvadnejsich ankiet aku som videla nie vsetky baby na pokeci su takee a spravna otazka mala byt ze ci su ludia na pokeci hlupi aj ked "hlupi" podla mna neni spravny vyraz a nie len medzi babami sa nachadzaju take nekomunikativne tvory ktore si chcu s tebou pisat a potom odpovedaju rp-ckami typu "jj", "heh", "ee" a pod...
tak, ak hľadáš podľa veku, nemá to význam, každý si tam šupne vek aký sa mu páči ( u mladých báb je často krát vyšší) takže asi tak no a ak nájdeš bez veku je to asi o tom istom no a potom je tu asi to, že 50 na 50 a ty natrafíš na správny vek ale na nie tak inteligentné dievča
@keyla no niekedy som tam chodil pravidelne sa snazit s niekym pisat, samozrejme ze sa aj nasli a pisem s nimi dodnes.... ale ked mi nejaka napise "aha" na mojich celych 5 riadkov, nato netreba ani 10 minut ....
dneska sa mi stala taka vec, dievca napisalo na plochu ci s nou niekto nepopise, lebo sa nudi, tak som jej odpisal.....ona nic, o pat minut vidim ze zase pise na plochu nech jej niekto napise lebo sa velmi nudi, tak som sa jej spytal ze preco mi neodpisala, a ona ze "ja newem" ..... ach jooo DD
Ono sa tomu vravi mas pech... Stava sa to ale na 10x naprazdno pride 1x uspech.. Samo, ze moc na skle sa nesnaz pisat osobkam,ktore pisu systemom,,waaa,awoj,omg,jeeej,jj,,, Niekedy postaci trosku sledovat plochu a objavis aj nieco co dokaze vytvorit aj rozvitu vetu...
Natrafis aj na maximalne nekomunikativne,aj take co proste nevedia plynulo komunikovat...Jednoslovne odpovede a pokial nevyvinies usile a sam sa neozves uz ti nenapisu... Holt to je zivot...
Ale nevesaj hlavu... Len sa poriadne prizri na prispevky a uvidis ze najdes nejaku dost vyrecnu... posnaz sa..
..Sice je to tema o dievcataach, ale tak myslim ze chalani su na tom horsie.. este pretrpim, aleb vypnem ked niekto pise systeemom jj hh ee... ale aby mi daky nadrzany debil pisal ... a mas webku?? ... a pod.. a takych chalanou je na pokeci urcite viac ... ako "hlupych slecien" co nevedia pisat...
a ked vam vadi ako pisu na plochu, staci jedno kliknuutie , na nevhodny prispevok... a nebude to drazdit tvoje ockaa...
... a co sa tyka toho ze si male slecny davaju vyssi vek, tak minule sa mi stalo, ze mi napisala jedna typu.." ahoj, vidim ze aj ty mas 18 ako ja, popises??" a v profile mala 11 ... nemam slov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
kazda napise na zaciatok "ako sa mas?" ... ja jej odpisem na 5 riadkov aby si nieco vybrala a pripadne sa chytila a ona mi tam odpise ze "jajj, hehh " .....
na toto nemam nervy ... je to aj s vami tak ?
ale čo sa týka normálnej bežnej inteligencie a schopnosti komunikácie, tak myslím, že ich je tam dosť, len nevieš hľadať
@maxton mne sa podarilo najst velmi zlatu dusicku a presli sme na skype
inak som z vychodu tak vacsinou zavitam do miestnosti Presov.... no ked vidim tie frazy ze "mam prepinakyyy" alebo "sodaaaa, idem zakurim vooon" alebo "napiste julqe252, je nadrzana!" ... no dikkyyyy D
ja som na strednej strasnych sedlakov v triede a verim, ze takych je plnyyyy pokec
čo ti je zle?
ona: ahoj pokecas?
ja: pochvalen bud jezis kristus,bude mi neskonalou ctou
ona: hmm co robis?
ja: tu bola rpcka na 2rpcky
ona: heh okey
ja: to som uz vymazal spravu a rovno logoutol:p
tazko najst zhovorcivu zensku na pokeci
vidím, že to evidentne nevieš na tie ženské...pochválen buď ježiš kristus?? sakra chlape kde žiješ?? na ne treba jednoducho - Slavajesusukristu
poprípade kalimero hé pais
ďalej musíš brať do úvahy jeden podstatný faktor - že jedna vec je písomný prejav a druhá že ako tá osoba reaguje naživo... samozrejme, istý obraz sa o tom dá spraviť aj z písmen, ale veľakrát by si bol prekvapený...
ajked tu som viac zaangažovaná než tam
a vravi to o tebe niekto ?
sak ani chalani sú tam
a to mas taku potrebu ich tam hladat?a ty potrebujes furt spolocnost nejakych kamaratok a teda dievcat? este ta drzi puberta? ale nie...nic v zlom hormoony
a ten kto hlada najde
pisal som tu niekde, ze tam chodim raz za cas s cielom si s niekym popisat, no tak po 10 min ma to prestane bavit
no a to s dievcatami veru hej.... som nimi posadnuty D
no tak ked si tam len tolko malo tak ako sa mozes taku vec pytat? ked za tych 10 minut asi vela nezistis
no esteze som dievca
a to boli dievcata predpokladam vo veku okolo 14 rokov? alebo sa mylim?
od 14 do 17 ..... vacsinou tie 16-rocne.... ale tu nejde o vek
no tak ja viem ze sa ludia vyjadruju k veciam na zaklade ich skusenosti a z toho zo zistili...a teda o co ide?
o co ti stale ide ? .... vzdy mi davas take otazky ako keby si sa ma snazila zdrbat, ale ja neviem zaco
aach no tak to som nemala vobec ale vobec v umysle...prepac...fakt to som nechcela
Natrafis aj na maximalne nekomunikativne,aj take co proste nevedia plynulo komunikovat...Jednoslovne odpovede a pokial nevyvinies usile a sam sa neozves uz ti nenapisu... Holt to je zivot...
Ale nevesaj hlavu... Len sa poriadne prizri na prispevky a uvidis ze najdes nejaku dost vyrecnu... posnaz sa..
a ked vam vadi ako pisu na plochu, staci jedno kliknuutie , na nevhodny prispevok... a nebude to drazdit tvoje ockaa...
... a co sa tyka toho ze si male slecny davaju vyssi vek, tak minule sa mi stalo, ze mi napisala jedna typu.." ahoj, vidim ze aj ty mas 18 ako ja, popises??" a v profile mala 11 ... nemam slov