Tak od výšky to podľa mňa trochu závisí... Bo si predstav chalana, ktorý meria meter osemdesiat päť a baba okolo meter šesťdesiat päť napríklad... Je to trochu zvláštne ale aby to prekážalo to si zas nemyslím... Však láska nepozná hranice... Tak to je tak to bolo aj bude...
S praktickeho hladiska vyska nema ziadny vyznam resp. je uplne jedno ktory z 2 partnerov je vyssi.
Pretoze sa dokazeme prisposobit. Mne osobne na vyske nezalezi.
Avsak s pohladu zivocisneho to ma iste vyhody. Priroda tak nejak sama zariadila ze vacsina dievcat (nie vsetky) su vyskovo nizsie nech chlapci a zase chlapcov nechala vyrast vyssie. O rozdielnosti stavby tiel snad pisat nemusim. Samozrejme su aj pripady kedy je to opacne alebo ked ma chlapec 210cm a viac alebo ked ma ledva 150cm. Vtedy to je dane rastovim hormonom ktory produkuje nase telo v puberte. Alebo pripadne to je dane dedicne alebo ziskane nehodov (chemikalie a podobne).
Ide o to ze zenske telo produkuje zenske feromony na ktore muzske pohlavie priaznivo reaguje( v dobach ked neboli deodorany a spol. by ludia vedeli rozpravat ). Za normalnych okolnosti pri dobrom zdravotnom stave zeny sa ich najviac nachadza prave na pokozke hlavy dajme tomu ze to mozeme nazvat vo vlasoch (aj ked to presne tak nieje). Takze za optimalnych podmienok pri objati chlapca a dievcata nastane to ze chlapec je v podstate vystaveny posobeniu tychto feromonov omnoho viac pretoze je dievca nizsie tudiz ma hlavu pod urovnou jeho nosa. Ma to iste ucinky najma zo zaciatku vztahu pokial si nase (muzske) telo na tieto feromony tej ktorej konkretnej dieviciny nezvykne. Bohuzial alebo nastastie vdaka parfemom a deodorantom tieto feromony necitime a v podstate ani nevnimame aj ked tam su. Po case uz to nevnimame ani keby tam nebola umela chemicka vona deodorant.
Aky vplyv ma to ze ma dievca polozenu hlavu na ramenach/hrudy chlapca pisat nemusim. Myslim si ze to by vedeli zase porozpravat dievcata o tom co citia pri tom ked su smutne a mozu takto vyuzit vysku priatela .
Ale zase na druhej strane nejde o nic take vyznamne co by branilo vzniku alebo prezitiu vztahu. Takze vyska je vlastne nepodstatna velicina pokial sa dvaja ludia maju radi. Akurat ze za podmienky ze je chlapec vyssi a dievca nizsie ma to iste vyhody ktore ale niesu dolezite na fungovanie vztahu ako takeho.
Nižšia, vyššia...relatívne pojmy...ja mám 175cm bola som vo vačšine vztahov vyssia ako partner..Sucastnemu sa zdam zasa ako drobec...Nikdy som podľa výšky nerozhodovala, kto bude moj priateľ alebo nie..a ani nebudem..
Ja osobne, keď zazriem nejaké fakt chutnú drobnú babu, tak v 90% prípadov ju vždy niekto "stráži". A keď práve nie, tak na niekoho čaká. Nízke a vyspelé dievčatá netrpia samotou, asi značnú väčšina mužov priťahujú práve takéto typy. Prečo? Neviem, ale raz si vo vlaku oproti sadla takáto baba. Priťahovala moju pozornosť svojim vysokým sebavedomým. Väčšinou tiež vyzerá veľmi mlado, hoci môže mať kľudne 22-25 r.(vyzerá na 17-19). Inak je veľmi vyspelá, má útle, ale nenormálne žensky tvarované telo. Totiž niektoré nízke ženy, keď nevyrastú, pôsobia iné hormóny oveľa intenzívnejšie a krásne ju "vytvarujú" všade. Je to ako by v jednom menšom ženskom tele znásobili pre mužov príťažlivé znaky ženy. Keď sa vyzliekla do trička, ach...Proste tie drobné krehké ručičky by ste neprisúdili dospelej dáme, skôr nejakej 13-ke... Inak mal som tam dosť miesta, úmerne výške aj tie nohy mala veľmi kompaktné. A ešte raz zdôrazním tú psychickú stránku: sálalo z nej sebavedomie, možno väčšie ako pri 180-cm. Batožinu si vyložila aj zložila sama, hoci sa musela trošku viac posnažiť...Okrem toho čierne vlasy, pekné oči s mejkapom...Tak Presne takýchto žienok je dosť, ale všetky začnú so vzťahom (vzhľadom na uvedené dôvody) dosť skoro (okolo 16-17 r.). Sú asi dosť verné, kladú vyšší dôraz na materstvo...Ak sa aj vzťah rozpadne, dlho samo neostane."Bodyguardov" má ako na motúze. Ich nesmierne sexepíl totiž osloví vysokých, nízkych , skrátka kvantum mužských jedincov.
Takže neviem či sú krajšie (V Miss sa asi neuplatní), ale na popísaný typ dievčat (sebavedomé, subtílne (od cca 150 do 160), telesne (hlavne sexualne vyvinuté) reagujú muži veľmi pozitívne. Dámy to asi cítia, tak to len umocnia čižmičkami bez podpätkov, malými konfekciami, blúzkami (vyslovene detské čísla).
Vzhľadom na veľký záujem (doslova bitku) o ne, by mohol byť ich výskyt frekventovanejší. Ťažko povedať či je to len krátkodobejšie pobláznenie, či sa mužovi po čase neznudí...Ale o tom to je, že ten prvý kontakt, prvotná príťažlivosť je preto najprv taká intenzívna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Pretoze sa dokazeme prisposobit. Mne osobne na vyske nezalezi.
Avsak s pohladu zivocisneho to ma iste vyhody. Priroda tak nejak sama zariadila ze vacsina dievcat (nie vsetky) su vyskovo nizsie nech chlapci a zase chlapcov nechala vyrast vyssie. O rozdielnosti stavby tiel snad pisat nemusim. Samozrejme su aj pripady kedy je to opacne alebo ked ma chlapec 210cm a viac alebo ked ma ledva 150cm. Vtedy to je dane rastovim hormonom ktory produkuje nase telo v puberte. Alebo pripadne to je dane dedicne alebo ziskane nehodov (chemikalie a podobne).
Ide o to ze zenske telo produkuje zenske feromony na ktore muzske pohlavie priaznivo reaguje( v dobach ked neboli deodorany a spol. by ludia vedeli rozpravat ). Za normalnych okolnosti pri dobrom zdravotnom stave zeny sa ich najviac nachadza prave na pokozke hlavy dajme tomu ze to mozeme nazvat vo vlasoch (aj ked to presne tak nieje). Takze za optimalnych podmienok pri objati chlapca a dievcata nastane to ze chlapec je v podstate vystaveny posobeniu tychto feromonov omnoho viac pretoze je dievca nizsie tudiz ma hlavu pod urovnou jeho nosa. Ma to iste ucinky najma zo zaciatku vztahu pokial si nase (muzske) telo na tieto feromony tej ktorej konkretnej dieviciny nezvykne. Bohuzial alebo nastastie vdaka parfemom a deodorantom tieto feromony necitime a v podstate ani nevnimame aj ked tam su. Po case uz to nevnimame ani keby tam nebola umela chemicka vona deodorant.
Aky vplyv ma to ze ma dievca polozenu hlavu na ramenach/hrudy chlapca pisat nemusim. Myslim si ze to by vedeli zase porozpravat dievcata o tom co citia pri tom ked su smutne a mozu takto vyuzit vysku priatela .
Ale zase na druhej strane nejde o nic take vyznamne co by branilo vzniku alebo prezitiu vztahu. Takze vyska je vlastne nepodstatna velicina pokial sa dvaja ludia maju radi. Akurat ze za podmienky ze je chlapec vyssi a dievca nizsie ma to iste vyhody ktore ale niesu dolezite na fungovanie vztahu ako takeho.
by si bola aj tak zo mna mimo...
Takže kedy máš čas?
Takže neviem či sú krajšie (V Miss sa asi neuplatní), ale na popísaný typ dievčat (sebavedomé, subtílne (od cca 150 do 160), telesne (hlavne sexualne vyvinuté) reagujú muži veľmi pozitívne. Dámy to asi cítia, tak to len umocnia čižmičkami bez podpätkov, malými konfekciami, blúzkami (vyslovene detské čísla).
Vzhľadom na veľký záujem (doslova bitku) o ne, by mohol byť ich výskyt frekventovanejší. Ťažko povedať či je to len krátkodobejšie pobláznenie, či sa mužovi po čase neznudí...Ale o tom to je, že ten prvý kontakt, prvotná príťažlivosť je preto najprv taká intenzívna.
» zdravi.dama.cz/clanek.php?d=96...
Príklad tejto celebrity celkom spĺňa vyššie uvedené podmienky: Rachel Bilson