Ako už to nie je normálne...Každú chvľu vznikne nová diskusia od osoby registrovanej deň pred alebo dokonca v deň založenia. Buď si tu niekto robí z toho dobrý deň a zakladá diskusiu pre každú blbosť, čo ho napadne alebo sú to len normálni useri Birdzu a
Preboha to čo je za nadpis??? Keď už tak "sú to všetko" a to slovo sa píše "fake" a nie" fejk" bože prečo ľudia ktorí sa nevedia vyjadrovať zakladajú diskusie?!?
Sorry, ale zda sa mi ze ti bolo zbytocne zalozit tuto diskusiu, lebo ti prispievaju prave ti mladsi uzivatelia ktori by sa mali nad sebou aj zamysliet.
@12 hmm to si nechcem ani predstaviť, čo s tebou robia na pokeci teda ovšem ak tam máš tento nick ale tak pokiaľ viem určite často počúvaš výrazy ako "idem sa bajkovať" a pod. a pritom určite dobre vieš, že sa to tak hovoriť nemá to je to, čo som spomínal vyššie, takže nevidím problém ani s týmto "fejkom", lebo keď už chceš hovoriť po slovensky tak si to daj do slovenčiny alebo to neskloňuj, že "fakeov" lebo je to ešte väčšia blbosť podľa mňa... Anna Kournikova či ako sa volá má priezvisko všade rovnaké a v Amerike jej nemenia priezvisko na "Kournik" takže toľko k tomu
bolo by dobre, keby sa dala diskusia zakladat aj anonymne, tym padom by nebolo potrebne si vytvarat novy nick, ked sa clovek nejaku diskusiu hanbi zalozit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ako PODPORIŤ normálne nicky tu, aby založili diskusiu a potom požiadali admina, aby ju zmazal?
Nemyslela som len vekovo mladsi.
a k teme najviac fakeov su 16 rocne baby...
@16 uchylny knaz? realny fake...
Riešením by bola jednoduchá možnosť skryť nick pri zakladaní diskusie tadaaa.