Ahoj, mám ,,strašný problém".. Mám samsung galaxy ace a verziu androidu 2.3.6 a táto aplikácia sa mi nedá stiahnuť, píše mi že aplikácia nie je kompatibilná s verziou zariadenia.. neviete čo by som s tým mohla robiť?
toto som aj ja riešila asi 2 roky dozadu nič s tým nespravíš, ja som vtedy mala samsung galaxy mini (tiež 2.3.6) a aj keď sa dali stiahnuť neoficiálne verzie, tak buď nešli vôbec alebo sekali tak, že sa to vôbec nedalo hrať.
@salora
Prepáč, nemám rada takýto povýšenecký typ komunikovania, kvôli jednej hre si nebudem kupovať druhý telefón a neprišla som si sem po iróniu ale po radu, či nie je tá hra aj s inou verziou lebo pán google mi neporadil nič
@denafilth odkaz na fórum o tej verzii, okej tak tu máš na to link » d-h.st/76E... pod Download Now máš okienko Download with Dev-Host Download Manager a pri ňom fajku... odfajkni to a download now, prenes do mobilu, nainštaluj a hraj
@denafilth na tom telefóne ti to nepôjde bohužiaľ... a neodporúčam ani na vyšši android ten telefón upgradnuť, úplne ti spomalí.. spravila som to a ľutovala som to ešte dlho
bola som na tom tak nejako podobne ako bola @3 , mala som Samsung Galaxy Mini a žiadnu takú hru som nevedela stiahnuť, ale teraz už mám nový mobil s tuším že 4.4.2 androidom a všetko ide peckovo
nie každá hra na google play je "stavaná" na všetky verzie androidu... a väčšina hier práve pre tie staršie nejde... ked som mala Ace nešlo mi veľa hier... teraz mám tablet kde idú hádam všetky alebo apson väčšina hier ale zas je tam je taký problém, že nemá moc veľkú pamäť a na externu kartu sa nedaju aplikacie ukladať takže nemôžem v ňom mať naraz veľa hier
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» www.cas.sk/clanok/306024/m...
Prepáč, nemám rada takýto povýšenecký typ komunikovania, kvôli jednej hre si nebudem kupovať druhý telefón a neprišla som si sem po iróniu ale po radu, či nie je tá hra aj s inou verziou lebo pán google mi neporadil nič
Lenže ja som debil do týchto vecí, tento odkaz čo si mi poslal je čo?
a keď si "debil" do takýchto vecí, tak choď do ktoréhokoľvek mobilshopu či servisu a tam ti dajú fundovanú radu... :happy: