prvy pozitivny krok bol odmietnutie pomoci grecku, dalsi zvizenie platu poslancov o 10 percent, vidiet ze sa snazia...
fico tu robil bordel, klamal v priamych prenosoch tak verne az to bolo smiesne, a ludia ktory pravdu nevedeli tak tomu naivne uverili aspon tak si vysvetlujem jeho prevahu v hlasoch vo volbach
Tato vlada sa velmi snazi byt v niecom nova, povedzme moderna. Ma mnoho neskutocnych napadov ako posunut slovensko. No sama vie, ze takto to nepojde a najpriek tomu sa o to snazi.
@pissoff preco ti vadi sulik ? ja si myslim ze clovek ako on vie urobit velke veci, za rok sa dostal do parlamentu a ziskal si hlasy volicov.. strana sas sem konecne priviedla akysi mensi poriadok, medialne vzdy hovoria k veci a hlavne normalne, to ze nedodrzuje etiketu je jeho vec, pracu si plny dobre a to je v zamestnani najdolezitejsie.. Skus sa viac informovat o strane sas, a zistis co vsetko dobre priniesli a to su novacikovia
Sulik sa mi paci. Na nic sa nehra, je taky aky je, co je vidiet aj na jeho etikete. Netreba tu ziadnych vyumelkovanych panakov....
Nie som sice spokojny na 100%, ale urcite je to velky krok od Ficovej doby temna. Ale necudujem sa, ved za mesiac sa neda zmenit vsetko. Chce to cas. Co sa programoveho vyhlasenia tyka, tak aj to sa dalo cakat pri zlozeni koalicie z niekolkych vela stran....
za hlavný a najdôležitejší klad považujem neprítomnosť fica na nejakej dôležitej pozícií, z čoho vychádzajú aj všetky klady ostatné, že aj keď sa síce zasa bude všetko riešiť divne a rodinkársky, a tunelársky, tak výsledné riešenia budú určite rozumnejšie ako tomu bolo pri vláde minulej.
@turgon he he, stale mi pride siesne ze pri strane sas spominate fet, aspon vidiet ze cast slovenskej krajiny je stale nevyspela.. ale bol to prvy krok ako to napravit, nemusite sa jej bat, marihuana je lahsia droga ako kofein a cigarety a to ze z nej ludia hlupnu bolo dokazane tak ze opiciam davali cez masky cisty dym z marihuany a ony ked umreli mali poskodeny mozog, no preco asi kyslik je kyslik toto j tama na dlhu debatu
strana sas chcela len dekriminalizaciu nie legalizaciu, s tou by som nesuhlasila ani ja
SDKU 4ever pre krajnu ale ne pre slovensku republiku!!!
zdierat robotnika a vyuzivat vsetko ako sa len da len aby sme mali hdp v pluse co najviac. stat neni sukromna spol. ako si niektory manageri myslia na postoch ministrou...
zas mlady zdrhnu do anglicka a hned bude nizsia nezamestnanost
pisem len cast myslienok, nechce sa mi pisat vsetko, bolo by toho dost...
som za FICA a nebudem šetriť kvôli tomu, že vláda ide zaplátať dieru vo financiách .... ked bol FICO, tak sa normálne rodiny mali dobre, ale toto ... zvýšenie DPH???? A povedzte mi, čo budú mať ľudia z toho, že štát nebude zadĺžený??? OBYČAJNÝ ĽUDIA NEBUDÚ MAŤ NIČ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
fico tu robil bordel, klamal v priamych prenosoch tak verne az to bolo smiesne, a ludia ktory pravdu nevedeli tak tomu naivne uverili aspon tak si vysvetlujem jeho prevahu v hlasoch vo volbach
Samozrejme, niektorá viacej negatívnych a niektorá viacej pozitívnych.
Nie som sice spokojny na 100%, ale urcite je to velky krok od Ficovej doby temna. Ale necudujem sa, ved za mesiac sa neda zmenit vsetko. Chce to cas. Co sa programoveho vyhlasenia tyka, tak aj to sa dalo cakat pri zlozeni koalicie z niekolkych vela stran....
Preto sa pýtam na hodnotenie.
strana sas chcela len dekriminalizaciu nie legalizaciu, s tou by som nesuhlasila ani ja
Pozitíva? Už len to že Fico nieje vo vláde je fantastické pozitívum.
SDKU 4ever pre krajnu ale ne pre slovensku republiku!!!
zdierat robotnika a vyuzivat vsetko ako sa len da len aby sme mali hdp v pluse co najviac. stat neni sukromna spol. ako si niektory manageri myslia na postoch ministrou...
zas mlady zdrhnu do anglicka a hned bude nizsia nezamestnanost
pisem len cast myslienok, nechce sa mi pisat vsetko, bolo by toho dost...