Zdravím, chcem sa spýtať v túto neskorú respektíve skorú hodinu vás ľudí zbehlých v tejto problematike.. Nepoznáte nejaký účinný šampón, kondicionér, whatever na suché, zničené senovlasy? Hľadám prípravok vhodný aj pre mužskú časť populácie po ktorom mi n
bud manly man a natieraj si ich starym olejom z auta alebo bravcovou mastou.
a teraz seriozne, staci ist do drogerie a najst tam sampony alebo kondicionery oznacene ako "na suche, poskodene, lamave vlasy". ak si nechces vlasy zatazovat chemiou a dost pravdepodobne silikonmi, lebo zvacsa taketo pripravky ich obsahuju hrbu, skus kokosovy alebo arganovy olej.
@narazuvzdornaa@mielikky narážka na prsia bola z dôvodu že nechcem nejaký chemický substrát, moje telo prílišnú chémiu neprijíma dobre a vedia sa mi napríklad vyhodiť vyrážky.. @trtken hahaha
Teraz seriózne, malo to byť vtipné? @laurikaaa Thank you
Jednoduché problémy vyžadujú jednoduché riešenia. Stačí naniesť trochu vody na vlasy tak, aby boli vlhké, no nie mokré (najlepšie rozprašovačom). Takto zjemňujú vlasy aj v holičstve...
Vyskusaj olej na konceky, mne najviac pomaha rozmarinovy specialne na vlasy, ale zvyknem si dat aj mandlovy, pripadne kokosovy. Rozmarinovy a mandlovy znacky Weleda, tie mam overene a su skvele. Kokosovy akykolvek dostupny v dobrej kvalite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a teraz seriozne, staci ist do drogerie a najst tam sampony alebo kondicionery oznacene ako "na suche, poskodene, lamave vlasy". ak si nechces vlasy zatazovat chemiou a dost pravdepodobne silikonmi, lebo zvacsa taketo pripravky ich obsahuju hrbu, skus kokosovy alebo arganovy olej.
@trtken hahaha
Teraz seriózne, malo to byť vtipné?
@laurikaaa Thank you