ahojte..stalo sa vám že sa vaš sučka nechcela dať pripustiť?..moje ell sa už druhý krát hára...a keď prvý krát tak sme ju dávali pripustiť..ale do toho psa stále vrčala..a nechcela..teraz sa hára druhý krát..bola pri psovi celý týždeň..a dneska sme ju pr
@drejka veľmi nerozumiem, čo si mi tým chcela povedať, ale ja reagujem na to, že keď ľudia rozmnožujú psy tak väčšinou vedia, že príde k rozmnoženiu o__O
no asi sa tu proti mne spyklo hnutie proti množeniu hej štenatá iba na peniaze..tých mám dosť aj bez šteniat....viete na to treba prachatých rodičov..tak sorry ale na to štenatá mať nechcem..keď ste taký zástanici tak si poberte všetkých tých psov z útulku!!!
a nie každý človek je taký že hodí psa do útulku...sú aj taký kt. svoje psy ľúbiaa nedajú ich za nič na svete..asi nepoznáte veľa takých ľudí..ale ja všetkých..tak sa prosím vás do toho nestarajte...vaše slová ma u riti...
dať pripustiť fenku aspoň raz sa odporúča inak môže mať problémy... každé plemeno sa hára inak a treba trafiť presne tie dni kedy je pripustenie najlepšie. ak bola so psom týždeň je pravdepodobné že k oplodneniu prišlo, či bolo aj úspešné sa dozvieš.
Nechápem reakcie báb, ktoré ťa hneď odsúdili ako množiteľa a napĺňača útulkov iba z tejto jednej tvojej otázky. Je pravda že takých ľudí je bohužiaľ veľa ale zákonite to nie je každý, ktorý chce dať svoje fenku nakryť. Podľa vašej filozofie by som sa mala vzdať svojho vysnívaného plemena ktoré verím že raz si kúpim a radšej si zobrať psa z útulku...ano psy z útulku si toho vytrpeli dosť a zaslúžia si nový domov ale predsa ak chcem určitého psa tak si ho kúpim
@dolles Predpokladám, že keď sa teraz ešte len druhýkrát hára, tak asi bude ešte dosť mladá na to, aby mala šteniatka. Ona vie čo robí a prečo to tak robí, nijako to nesiľ, ale skús to keď bude staršia. A keď do psa vrčí, tak je buď ešte skoro alebo už neskoro. Treba trafiť presne ten správny deň
@drejka nereagovala som konkrétne na teba preto som ani neuviedla tvoj nick... avšak @dolles -a si označila za množiteľa neviem z akého dôvodu...iba preto že netrafil presne dni na nakrytie?? prepáč ale to sa stáva aj skúseným chovateľom keďže každá fenka je iná
@ress vrčala ale po dvoch dnoch sa skamarátili a už všade behali spolu..už má 2 roky..ale ak sa nespárili tak to skúsim nechať a znovu to skúsime keď bude trošku staršia a @drejka prepáč ale ja rozum MAM!
@drejka vysvetlovať nemusíš máme chov.stanicu takže viem ale príde mi trocha drzé označiť niekoho za množiteľa iba preto že chce prvýkrát nakryť fenku...ok nemá chov ale ako som už písala je odporúčané dať fenku pripustiť zo zdravotných dôvodov. A teda podľa tvojho názoru by mala byť každá takáto fenka uchovnená ale bohužial je to asi nemožné v dnešnej dobe. Ak má komu šteniatka dať tak si nemyslím že je na tom nič zlé
@drejka ja ťa chápem a viem čo chceš povedať nikde neni napísané že nevie čo s fenkou, iba sa pýtal/a že či niekto nevie poradiť keď sa fenka nechce dať pripustiť. Ide iba o to že netrafili ten správny deň to je všetko
Fena NEMUSÍ byť pripustená ANI RAZ! To že musí inak bude mať problémy je MÝTUS!!! Nechápem čo tu riešite. Známa chová psy a tiež sa jej stalo že sa sučka nechcela dať pripustiť. Okrem toho neodporúča sa kryť fenu pri 1. háraní.
@dolles Ak ju chceš pripustiť iba preto že ťa strašia že bude mať problémy netráp sa
@viviensmile trochu som ta nepochopila..a co ked chce prepustit svoju fenku? aj ja chcem svoju prepustit..nechapem co tu trepes o podporovani mnozenia..Ty by si mal otvorit oci..aj srdce a ked si taky zastanca- neviem coho upaluj do utulku a zober si ich aj 10 naraz.Ja mam pudlika, a steniatko vlciaka- a tiez je nahodou z utulku ty Romeo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale you don't say
Nechápem reakcie báb, ktoré ťa hneď odsúdili ako množiteľa a napĺňača útulkov iba z tejto jednej tvojej otázky. Je pravda že takých ľudí je bohužiaľ veľa ale zákonite to nie je každý, ktorý chce dať svoje fenku nakryť. Podľa vašej filozofie by som sa mala vzdať svojho vysnívaného plemena ktoré verím že raz si kúpim a radšej si zobrať psa z útulku...ano psy z útulku si toho vytrpeli dosť a zaslúžia si nový domov ale predsa ak chcem určitého psa tak si ho kúpim
Zase ma raz prekvapujete
aa @dolles My sme mali fenu Aljašského malamuta a za celých svojich 12 rokov sa nedala pripustiť ani raz.
Niektoré sú také alebo ste netrafili správny deň Alebo správneho psa.
Týchto tu si nevšímaj to... no čo ti budem hovoriť..
Inak áno, každá fena by mala byť aspoň raz za život kotná, pretože to neprospieva iba jej sexuálnym záležitostiam ale aj celkovému zdraviu fenky.
Feny ktoré nie sú kotné ani raz za život, majú väčší nábeh na nádory
Teda asi si zrejme nikdy nepočula o tom, že každý chovateľ raz s chovom Začínal
@dolles Ak ju chceš pripustiť iba preto že ťa strašia že bude mať problémy netráp sa