Dobrý večer,
vie mi niekto povedať ako dlho prebieha pojednávanie ohľadom výživného, prípadne aké otázky ma čakajú? Má s tým niekto skúsenosti? Veľmi pekne ďakujem!
nie som odborník, ale určite tá dĺžka závisí od konkrétnych okolností, nedá sa to jednoznačne určiť.
a čo sa týka otázok, tak jednoznačne otázky týkajúce sa príjmov a výdajov, materiálneho zabezpečenia...
záleží na Tvojich rodičoch. Koľko majú ešte nezaopatrených detí okrem Teba, aké majú príjmy a koľko sudkyňa určí za vhodné, aby na Teba obaja prispievali. Ak sa rozumne dohodnú, vybavíte to na jednorazovom súdom pojednávaní do 2 hodín
@motyylia na ten súd predvolali len mňa a mamu, sestre určili minimalnu davku 27 eur, kedže mama nerobí, otec tiež nie... a ona chodi ešte do školy.. teraz tam mam ist ja.. a podla harmonogramu na internete by sud nemal trvat dlhšie než 30 min..
@sarita621 myslím, že do 26 ťa budú brať ako študenta, takže dostaneš to čo tvoja ségra (vzhľadom na to že obaja tvoji rodičia nemajú príjem) a to že ak máš náhodou nejaký príjem by nemalo hrať rolu, pretože to nie je cieľom konania. Tvoji rodičia sú tí, ktorých posudzujú a nie teba.
@espero chapem.. aa štipendium čo dostavam od školy, tak sa to berie jak príjem? nemožu mi z toho stahovat niečo? lebo ked sestra dostavala, mama mala platit, ale ocovi to strhavali z prijmu, čiže nakoniec ja(my ) sme boli v minuse, lebo ani neplatila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a čo sa týka otázok, tak jednoznačne otázky týkajúce sa príjmov a výdajov, materiálneho zabezpečenia...