A to pred volbami sluboval, ze on bude ten najstabilizujucejsi prvok vo vlade a ani za nic ju nepolozi. Ak Fico podplati nejakych ministrov, aby odisli tiez, je kludne mozne, ze vlada nakoniec padne. Ficovi ide o vsetko, o slobodu... Spravi preto vsetko. Je kludne podla mna mozne, ze podplatili aj Sulika.
ani nie, že súhlasím, mne to môže byť jedno.. ale nečudujem sa vôbec.
keby som mala byť vo vláde, kde najviac vidieť mafiánov, populistov a diletantov, ktorí ešte navyše paktujú s fašistami.. odísť by bolo asi prvé, čo by mi napadlo.
inak tým ničím nepodloženým špekuláciám @2 sa celkom čudujem
@thunderstorm@5 mam sukromne informacie od velmi blizkeho cloveka, ktore ma k tomu vedu. Nevravim, ze to tak je, ale urcite by som to nevylucovala. Ja verim a dufam, ze to tak nebude. Ale viem aj to, ze Ficovi ide o vsetko a on si to dobre uvedomuje.
Možno som za odchod a smrť strane ako takej, lebo skôr by ma zaujímala reštrukturalizácia ľudí z tejto strany.
Keď v mojej hlave, ja mám určitých ľudí z politiky, ktorým fandím ale ironicky sú akoby všetci z inej strany. Páči sa mi myšlienka, keby sa strany reštrukuralizovali a vznikla by strana, kde by boli všetci moji "obľúbenci", aj keď by to možno bol taký Frankenstein trocha.
@14 a neprekrúcaš to trochu? nikto tu nepovedal, že je rád (a ani tak nebola položená anketová otázka). väčšina ľudí sa tu podľa mňa vyjadrila v tom zmysle, že sa to po všetkom tom marazme, čo sa v tej vláde deje, dalo očakávať a že to bolo správne rozhodnutie. nikto nepovedal, že by mal z toho obzvlášť radosť ?♀️
@thunderstorm@15 mas pravdu, da sa to aj tak chapat. V kazdom pripade, ak matovic neodide, bude mi luto, ak SaS odstupi a nemyslim si, ze je to spravne rozhodnutie zial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Šúlik moze byt velmi sikovny ekonom, to nepopieram, ale jeho moralny kompas je podla mna velmi zly.
keby som mala byť vo vláde, kde najviac vidieť mafiánov, populistov a diletantov, ktorí ešte navyše paktujú s fašistami.. odísť by bolo asi prvé, čo by mi napadlo.
inak tým ničím nepodloženým špekuláciám @2 sa celkom čudujem
(a trochu to vidim ako @5 )
Keď v mojej hlave, ja mám určitých ľudí z politiky, ktorým fandím ale ironicky sú akoby všetci z inej strany. Páči sa mi myšlienka, keby sa strany reštrukuralizovali a vznikla by strana, kde by boli všetci moji "obľúbenci", aj keď by to možno bol taký Frankenstein trocha.
Sulik nie je žiadna výhra.