Áno, môže im prehovárať do duše, ze si ho zacali kupovať len preto, ze su na ulici, ale ze ked si zozenu pracu a ubytovnu, uz ho vlastne nebudú potrebovat veľa úspechov mu v tom prajem
@blackfog Nie, ale ako ty niekedy možno hej... Neviem či tu len niekedy hráš, že máš také dlhé vedenie alebo je to naozaj tak
A už ma prestaň stále tagovať a reagovať na moje príspevky ty anonymný internetový debilko, ktorý si myslí, že zožral celú múdrosť sveta, píše mi tu stále akože "vtipné" odjeby, tvoj život je ukážkou tvojej vlastnej neschopnosti a ešte vyskakuješ a štekáš ako taký prašivý a besný pes… Občas ale do takého psa treba kopnúť nech naberie ten správny smer - takže pal do piče Nie som na teba zvedavý.
@blackfog Tak bud aspon nekonfilktny kokot. Ja sem nechodim preto aby som sa stale s niekym hadal. Co ti vadi na mne? Prisiel som do tohto fora v mieri a nekonfliktne napisat to co si myslim a ty mas na mna ako vzdy blbe poznamky. Kazis mi takto pobyt na birdzi kde obcas aj niekedy rad zajdem. Prestan s tym
@blackfog Ved ty dobre vies Toto robis uz dlhsiu dobu a zacina ma to otravovat. Vzdy ked ma niekde tagnes alebo vidim od teba reakciu v mojom prispevku, tak su to vzdy nejake blbe poznamky na mna alebo objeby. Ako napr. ten moj neskodny status o tipose naposledy...
@darksider96 Tak u mňa to neber nejako útočne, rád si pošťúchnem do ľudí a nepodjebávam len teba. To je sociálna hierarchia a v každej takej hierarchii musia byť aj také bzdochy čo sa priživujú na iných. A to som ja. A navyše už ma tiež prestáva baviť tu riešiť čokoľvek normálne tak sa tu aspoň takto ventilujem.
pre 90% ľudí je človek dobrý len vtedy ked od neho potrebujú pomoc, a toto nie je len u bezdomovcov, ale u všetkých ľudí, a som si istý že u bezdomovcov je to číslo menšie než 90%.
@tomas55555 tak podla Bejrovych videi minimálne v Pardubicich jediná pomoc, ktorú mezdomovci ocenia su cigarety a alkohol. Keď sa im snažil zohnat bývanie, pracu, nosiť im jedlo, oblečenie... Tak si to nevážili vobec. Všetci do jedného tvrdia, ze oni na ulici chcu žiť, chcu chlastat a nechcu pracovať a žiť normálny život zial :/ isto su aj výnimky, to samozrejme. Ale väčšina to ma takto mno...
@azizi No neviem, ale len na základe videí nemožem uveriť tak šokojúcim tvrdeniam, to by som musel íst priamo za bezdomovcami a spýtať sa ich na to.
A to že bezdomovci chcú žiť na ulici mi príde ako bullshit. Ja som bol v tejto zime len pár minút vonku, a už som chcel íst dovnútra, neviem si teda predstaviť že nejakému človeku by sa takýto život mohol páčiť.
Však tí bezdomovci nemajú na tej ulici ani teplé ubytovanie, nemožu jesť ani svoje oblubene jedlo pretože maju peniaze tak akurát na suche rožky, nemaju na ulici ani internet, atd, atd. Neverím že niekomu sa takýto život páči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A už ma prestaň stále tagovať a reagovať na moje príspevky ty anonymný internetový debilko, ktorý si myslí, že zožral celú múdrosť sveta, píše mi tu stále akože "vtipné" odjeby, tvoj život je ukážkou tvojej vlastnej neschopnosti a ešte vyskakuješ a štekáš ako taký prašivý a besný pes… Občas ale do takého psa treba kopnúť nech naberie ten správny smer - takže pal do piče Nie som na teba zvedavý.
@Tomas55555
@Darksider96 Nemožem za to, že ty označuješ za trolla každého, kto ti vytmaví tvoje hinduistické nezmysly.
@Azizi
pre 90% ľudí je človek dobrý len vtedy ked od neho potrebujú pomoc, a toto nie je len u bezdomovcov, ale u všetkých ľudí, a som si istý že u bezdomovcov je to číslo menšie než 90%.
A to že bezdomovci chcú žiť na ulici mi príde ako bullshit. Ja som bol v tejto zime len pár minút vonku, a už som chcel íst dovnútra, neviem si teda predstaviť že nejakému človeku by sa takýto život mohol páčiť.
Však tí bezdomovci nemajú na tej ulici ani teplé ubytovanie, nemožu jesť ani svoje oblubene jedlo pretože maju peniaze tak akurát na suche rožky, nemaju na ulici ani internet, atd, atd. Neverím že niekomu sa takýto život páči.