nesúhlasím. Ale jedna moja kamoška takto začala so svojím frajerom úplne dvaja neznámi ľudia...vyspali sa spolu a po dvoch týždňoch to dali dokopy. Už budú spolu 2roky
pred cca rokom by som povedala ze nikdy... dnes, stastne zadana (za toho vtedy neznameho chalana na v podstate len jednu noc) hovorim, nikdy nehovor nikdy...
Inak, @james144 , tam mohol byť teoreticky dôraz na tých mesiacoch ...
A tí, ktorí začali sexom zistia, či si pasujú "vzťahovo" vo vzťahu rovnako rýchlo ako tí, ktorí sex odkladali (naschvál píšem vo vzťahu, tj v normálnom vzťahu, nie vo vzťahu, ktorý sa dá opísať časmi stretnutí za účelom kopulácie ... )
@james144 tak su milenci, ja na tom nevidim nic hrozne ak sa dvaja normalni ludia dohodnu na takomto druhu vztahu...a skor ci neskor si k sebe bud najdu cestu, alebo si kazdy pojde po svojom
@james144 horsie by to bolo, ked by sa dvaja mali radi a v posteli by im to totalne neklapalo...skor ci neskor by to bol problem a velky problem...a btw niesom zastancom "najprv sex, potom vztah" ale zas dlho cakat to nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
ANO SUHLASIME !
ja s tým súhlasím, dokonca sa mi to už aj stalo
som zvedavá čo robia tí, ktorí po XY mesiacoch "vzťahu" zistia, že v posteli im to vôbec neklape
Ale ja takéto veci nemusím ...
Inak, @james144 , tam mohol byť teoreticky dôraz na tých mesiacoch ...
A tí, ktorí začali sexom zistia, či si pasujú "vzťahovo" vo vzťahu rovnako rýchlo ako tí, ktorí sex odkladali (naschvál píšem vo vzťahu, tj v normálnom vzťahu, nie vo vzťahu, ktorý sa dá opísať časmi stretnutí za účelom kopulácie ... )
Takže akýmkoľvek sexom sa zákonite vzťah končí?