Hajzli,chcu dat inde sochu velkej Slovenskej osobnosti a chcu tam dat sochu panovnicky ktora vladla ked boli Slovaci utlacani.Sa snazia premenit Bratislavu na nejaku madarsku zbrndu.
Podla mna na Sturovo nam. ta socha nepatri. Ale tak v nasej Bananovej republike je to jedno. Skoda sa rozculovat, nestoji to za to, zdravotnictvo mame biedne. Celkovo mam toho inak dost. Tento stat ma ako kazdeho obcana stoji nemalo a nebavi ma to.
@tunidlo ja som to nevymyslel tak bratislavu volaju skoro vsade...mozno by nebolo odveci sa zamysliet preco je to tak...ak ti to pomenovanie vadi tak sorry...
Ja nevravím, že si to vymyslel, mne je úplne jedno, kto to vymyslel
A mne to nevadí, pre mňa za mňa volaj, čo chceš, ako chceš, len sa potom nevyhneš tomu, že ti do toho niekto skočí, zvlášť ak si niečo pomenúvaš nejakým pojmom, ktorý značí jasnú antipatiu a potom sa tváriš ako človek, ktorý uzmieruje tábory ...
@zajko30 ta socha bola odstranena este za prvej republiky
Maria Terezia ano ale nie to povodne susosie na ktorom su okrem nej este dvaja madarsky husari a bola postavena na 1000 vyrocie prichodu madarov do karpatskej kotliny ako symbol madarskej nadvlady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
mohli by vam zburať aupark a postaviť ju tam
Určite preto sa tým teraz všetci zaoberáte, lebo je vám Bratislava ukradnutá, však?
Ešteže vravíš, inak by nenávistliví a agresívni ľudia, ako autor komentu @10 úplne prevrátili zmysel tejto témy ... Ahaaa, počkať, to si bol ty ...
Ja nevravím, že si to vymyslel, mne je úplne jedno, kto to vymyslel
A mne to nevadí, pre mňa za mňa volaj, čo chceš, ako chceš, len sa potom nevyhneš tomu, že ti do toho niekto skočí, zvlášť ak si niečo pomenúvaš nejakým pojmom, ktorý značí jasnú antipatiu a potom sa tváriš ako človek, ktorý uzmieruje tábory ...
*
len ju po vojne komunisti odstránili a dali tam toho národovca....
takže teraz pojde každý na svoje miesto.....
najdite si to v gogle.......filip
Maria Terezia ano ale nie to povodne susosie na ktorom su okrem nej este dvaja madarsky husari a bola postavena na 1000 vyrocie prichodu madarov do karpatskej kotliny ako symbol madarskej nadvlady
ale no dost srandy, je to sturovo namestie, preco by tam mala byt maria terezia?
Uhorsko založili všetky etniká žijúce v Uhorsku...či už išlo o Slovanov, Germánov a Maďarov.
Utláčanie Slovákov nastalo v 19 storočí.
Mária Terézia bola kedy ?
Mária Terézia dala NAJVIAC výsad Slovákom v Uhorsku. Bola to dobrá panovníčka.
Áno, a jej miesto je v Bratislave...a nevidím problém, aby bol v Bratislave aj Štúr a iní popredný slovenský dejatelia.
poprední slovenskí