ano, ale nejde to len tak lahko, treba sa sustredit na ine veci... napr. aj ked danu osobu nevidis, ale vysedavas len doma v depke tak nevies zabudnut... treba niekde vypadnut, mne to pomohlo
teraz som si všimla, že podla profilu máš 14 ... trúfnem si povedať, že v prípade detskej lásky (nemyslím to zle) sú aj tri týždne dosť na zabudnutie pocitov
Áno, dá sa zabudnúť aj za 3 týždne, ale to nebola láska..možno je môj pohľad iba naivný, ale ak to bola skutočná láska tak z tej mysle človek tak rýchlo zase nevýde.. on sa tam ten parchant bude držať zubami nechtami
Moja skúsenosť je, že prešli 2 roky a zrovna dnes sa mi o ňom zase snívalo.
nesúhlasím...ak niekoho ľúbiš tak sa po to po troch týždňoch nestratí......bola som od chalana vyše 5 mesiacov a aj tak sme sa neprestali ľúbiť....a ak sa ti to podarilo po troch týždňoch tak to nebola láska len si bola zaľúbená
no a ja osobne sa snažím zabudnúť už 8 mesiacov a nejak pomaličky to možno aj pôjde....
kto ste citali nejake moje starsie prispevky viete ze mam na lasku dost skepticky pohlad... ale tak ja si myslim ze za svoj zivot som miloval viac krat, zakazdym to bola nejaka idea cloveka ktoru som si na zaklade nejakej zeny vytvoril, ked som zistil ze ta osoba tu ideu nenaplna tak som ju vymenil... ale myslim ze mi vsetky stale chybaju aj po vela rokoch... teda chybaju mi tie idey, nie zeny, pretoze tie zeny ma v SKUTOCNOSTI nikdy nezaujimali
3 týždne sú na to trocha málo. Všeobecne si však myslím, že sa tá láska nemusí vytratiť, ale môžeš na ňu istým spôsobom zabudnúť. Tiež sa môže zmeniť ten človek a ty tiež, takže keď sa opäť stretnete, už k sebe necítite to, čo predtým.
poriadna hlupost ....aj ked zide z oci ,tak nezide z mysle ...viem ,o com vravim ...neplati to ..ak je to skutocna laska ,tak v ziadnom pripade,nemoze ten clovek zmiznut z hlavy a ani zo srdca tym ,ze ho nevidim ...
no to urcite nee mne chybaju aj ludia co som parkrat stretol, a uz ich asi nikdy neuvidim no a z laskou to je asi tak isto , nemozes zabudnut na nekoho ked ho chvilu nevidis
Ale áno.. Viem to z vlastnej skúsenosti.. teda.. Nie úplne z mysle, ale nebudeš na neho myslieť tak často, ako keď ste spolu každý deň.. Možno sa ti bude objavovať preto tak často v snoch, preto, že sa nevidíte..
.. potom to láska nebola... aj keď 3 týždne je dlllhááá doba.. ale keď láska dokáže vyprchať za 3 týždne , čo je potom to, keď sa niekto trápi aj pol roka???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Juj, ono je to vtipné, keď každé mierne ani nie citové vzplanutie, iba pošalenie hormónov niekto nazve tým slovom na päť písmen, pričom prvé je L
teda..podľa prípadu
ale tak ze uplne prerusit vsetok kontakt
Mne to trvalo dva roky.
Hohohó!
a po 3 týždňoch určite nie, ani po mesiaci...
a presne ako @wewo napísal
1:51
Moja skúsenosť je, že prešli 2 roky a zrovna dnes sa mi o ňom zase snívalo.
no a ja osobne sa snažím zabudnúť už 8 mesiacov a nejak pomaličky to možno aj pôjde....
Nesúhlasím stým - už rok a pol a nič
Ale zo srdca nie..to je pravda..