by mali dat do barov take tie v pripade nudze rozbit sklo a dovnutra brokovnice a keby videl nefajciar aktivneho fajciara ktori by tym dymom znecistoval ovzdusie tak by ho mohol podla ustavy zabit mozno by ty fajciary casom vymreli
áno, ak fajčím, môžem si zapáliť aj doma alebo po vyjdení na ulicu. keď som sa dobrovoľne rozhodla, musím sa pre to obetovať a prispôsobiť situácii, ak to chcem. ale nefajčiar sa nemá prečo obetovať. ako odznelo vyššie, logika.
som nefajčiar, ale myslím si že tie zákony sú pre fajčiarov trochu prísne.... myslím že v obyčajných krčmách by si zafajčiť mohli, v je na každom či tam vstúpi alebo nie.... je to veľmi diskutabilná téma
Chapem, ze ekonomika celeho statu je zavisla AJ od takych veci, ako je spotreba cigariet a preto ich nemozu zrusit uplne. Tak fajn, aspon nech sa nefajciari dockaju nejakych zvyhodneni, lebo, bohuzial, mnoho fajciarov nie je zrovno najtolerantnejsich, ked to nemusi byt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Na to sa dá len súhlasiť, lebo NIE by bolo úplne nelogické.
najviac sa mi paci ked fajciari zacnu pi*ovat ze pit sa moze kedykolvek a proti tomu nikot nic nerobi
@Anzu ... presne tak