@kukuricka - presne tak a ako mam vysvetlit mojej prispatej spoluziacke ze je neonacista, ze odkial som nato dosla, no to tak ked niekto si pozre len jeden jeho volebny program a nevidi co robil predtym alebo sa nepozre hlbsie na jadro veci
@dieromanitic Hej presne. Na Hitlera tiez kazdy len nadava, ale nikto sa nespyta, ze preco to robil, co robil... lebo jeden zid mu ako decku ukradol cukrik... Ale to nikto nevidi...
Blbo položená otázka, každopádne, keďže o ňom viem úboho málo, čo mi moc neprekáža, vyjadrím sa len, že politicky ide o úbohú figúrku, ktorá našťastie nič nedosiahne ...
Ale celkom sa teším na sledovanie preferencií jeho strany, ktoré nám bude pekne hovoriť o tom, koľko totálnych vypatlancov sa zhruba v tejto krajine nachádza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ďakujem, neprosím!
Len viem, že ho podporuje aj môj spolužiak, ktorý bol kedysi úplne úžasný, lenže čím viac sa zapodieval týmito sférami, tým väčší kokot z neho je.
Ale celkom sa teším na sledovanie preferencií jeho strany, ktoré nám bude pekne hovoriť o tom, koľko totálnych vypatlancov sa zhruba v tejto krajine nachádza