dnes mi kamaratka povedala ze tucnejsi ludia by nemali nosit sukne lebo sa im to nehodi ,ze maju v tom tucne nohy a taketo nezmysli.. a vravela to len preto ze som to mala ja oblecene.. myslite si ze tucnejsi ludia by si nemohli dat suknu?.. nemyslim dluh
je mi jedno čo má druhý oblečené, ale tak každý by mal vedieť čo sa adekvátne hodí k jeho postave alebo nehodí a podla toho sa riadiť...zvýrazniť pekné časti tela alebo niektoré radšej neukazovať a potlačiť, ako napr. aj tlsté stehná a lýtka ktoré vyzerajú ešte horšie v sukni, v horšom prípade ešte v minisukni
Prečo by nemohla omg? ak si vie vybrať vhodnú sukňu (teda nič obtiahnuté a ani moc mimi) môže jej to seknúť a dokonca vyzerať sexi len si treba vydrať dobrý strih a dĺžku
Konina =p Vysvetli tvojej kamarátke, že je ok ak si to myslí o tých na ktorých číslo sukne horko nájde, ale tie ktoré su trochu tlsté, by prečo nemohli nosiť??Vždy lepšie tlsté ako tie,ktoré si tú sukňu 4x obtočia okolo seba xD
ja si myslim, ze kazdy si moze nosit to co chce a v com sa citi dobre, samymsebou...neviem preco sa to vobec riesi, ale to bude asi slovenskou mentalitou, kazdy co sa odlisuje je zly, kazdy sme iny a kazdemu sa ine paci...ked si zoberiete hocijaku zapadnu krajinu (nie len zapadnu, hoc aj Japonsko) a vsimnete si ako tam chodia obleceni, tak na Slovensku by ich za to asi aj upalili, ale u nich to nikto neriesi
a co sa tyka tvojej kamaratky, myslim, ze to mohla vyriesit aj inak
Keď som videl na škole jedno dievča, ktoré síce nebolo nejak extra tučné ale nohy malo hrubé ako tri ine dievčatá dokopy a minisukna taká že keď som bol o dva schody pod nou mal som čo robiť aby som nič nevidel (nakoniec som bohužiaľ aj tak videl) tak to som mal naozaj dosť...
Samozrejme nezakazujem sukne, ale všetko z mierou...
Súhlasím s názormi že by každý mal nosiť to, čo sa mu páči. Hádam tuční ľudia sa nemajú v štyridsiatkach horúčavách potiť v dlhých nohaviciach len aby náhodou nejakú okoloidúcu osobu, ktorá zastáva heslo "len pekní a štíhli ľudia majú právo žiť" nepohoršila. Btw, máš fajn kamošku keď ti tak rada podkopáva sebavedomie A myslím že keby sa každý staral o svoj život a svoju postavu a nie o predstavy o ideálnom výzore, žilo by sa nám všetkým ľahšie
tucna..nie je tucna ako tucna a kratka sukna tiez nie je pre vsetkych kratka
moja kamaratka ma trosku pri sebe postavu ale nema nejake traslave nechutne sadlo je pevna a pekna a sebavedoma a ked si da minisuknu vyzera to no..mmmm urcite lepsie ako ked si taku oblecie nejaka anorekticka
ale aj tak taketo veci vyzeraju najlepsie na babach ktore su stihle..nie chude ale stihle.
aa este ze...ked niekto na mna povie ze som tucna a ako si mozem dat taku suknu?mam pci
Ako každý chce nevravím že by ich nemali nosiť.. ale ak má napr niekto vyslovene tučné nohy a dá si minuskňu tak je toršku na zváženie nevravím že by sme sa mali dívať iba na to čo si myslia ostatný ale tak človek by mal mať trochu súdnosti a povedať si tak toto je moc, takáto krátka sukňa mi až nepristane
nech si kazdy nosi co chce,ale zalezi to od toho ake tucne nohy ma ,ak nieje obezna a ma len hrubsie nohy tak si nemyslim zeby sa mala obmedzovat a nenosit sukne, ja napriklad tiez niesom neviem jaka chuda proste taka normalna a sukne nosim stale , nohavice raz za uhorsky rok
ja mam z vas pocit, ze tato diskusia sa skonci asi tabulkou mier, ten kto ma obvod stehien 30 cm az 35 cm moze nosit suknu dlhu od 10cm...a ten kto ma obvod stehna viac ako 80 cm suknu dlhu od 2 metrov...ludia si podla mna mozu nosit co chcu a ti co s tym maju problem nech sa jednoducho nepozeraju, alebo nech sa najskor pozru na seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
No neviem ale tej tvojej ,,kamarátke,, by som hneď vysvetlil niečo..
Toto je to "všeličo":
a co sa tyka tvojej kamaratky, myslim, ze to mohla vyriesit aj inak
Mi sme strašne konzervatívny
Samozrejme nezakazujem sukne, ale všetko z mierou...
moja kamaratka ma trosku pri sebe postavu ale nema nejake traslave nechutne sadlo je pevna a pekna a sebavedoma a ked si da minisuknu vyzera to no..mmmm urcite lepsie ako ked si taku oblecie nejaka anorekticka
ale aj tak taketo veci vyzeraju najlepsie na babach ktore su stihle..nie chude ale stihle.
aa este ze...ked niekto na mna povie ze som tucna a ako si mozem dat taku suknu?mam pci
secko
ale podla mna aj prehnane chuda baba vyzera katastrofalne v sukni.. dokonca niekedy horsie ako ta obezna
Ak chce nosiť sukňu, tak skôr dlhšiu...
Mne osobne sa to teda nepáči, ale nech si nosí každá čo chce