kamarát mi rozprával o tejto škole. Nadchlo ma to, keďže tam majú "odbor" -niečo s režisérstvom- a tieto veci. Zaujíma ma to,lenže počúvam na tú školu kadejaké reči. Ak poznáte,jeto dobrá škola ?
vravíím BIRDZ je čaroovný o niečom točím a o niekoľko týždňov na to je tu fórrum cii je to normálne ejhaa ja im tu ešte namotám žiakov taká služba / inak žiakov potrebujú lebo zrejme málo / @patricino myslím, že v divadle ale niesom si istá sa pozri na stránku alebo čo ....
no ako mňa baví takmer všetko spoločné s umením/ tvorenie tak od Maľby, kreslenia, animátorstva, tvorenia filmu, nejakej grafiky, matte paintingu, maskérstva atď. až po literatúru, písanie, herectvo, hudba, spev, teraz len s čím začať
@impulse prečo nie ? na pegečke i tak som nepochopená viem kresliť,hrajem naniekoľko hud.nástrojov, ale ja chcem skôr tvorbu filmov,spracovanie a takéto vecičky,vraj to tam je
@decass chodíš na pegečku ? tak tam nebudeš pochopená nikdy...
tak pokiaľ ti ide fakt o tvorbu filmov a veci okolo toho, tak to vyskúšaj ale kamoška tam chodí na fotografiu a z 10 člennej skupiny tam ostala po pol roku sama a vedúci si chodil na hodiny ako chcel..teda, ak vôbec prišiel.. preto hovorím, že tá úroveň je ako z Prešova.
@impulse aha..tak poviem mám tam kamaráta nepočujúceho, a vravel mi, že čo tam oni sú, tak že to všetci cez 18, tak nechcem byť pri až tak vekovo ďalekých a jednak nie pri prckoch 10ročných, uvidíme, idem v septembri sa prihlásiť, prípadne prihlásim kamarátov, nech nie som sama, a dúfam že prístup aspoň v tvorbe filmov bude lepší, lebo ináč nepachnem tam už
@decass Zdravím, ja len k tej DAMA. Skús si pozrieť, aké majú práce a potom sa rozhodni, či chceš robiť veci ako oni (videá sú pekne na YouTube). Ak zistíš, že nie, skús sa radšej porozhliadať po inej alternatíve, prípadne sa skús samoštúdiom niečo naučiť, internet je plný zrozumiteľných návodov a naučia veci od základu. Mala by si nejaký základ, ktorý by ti možno aj stačil na prijímačky na výšku (teda podľa toho, či chceš režisérstvo, grafiku, fotografiu, prípadne efekty). Je síce pravda, že kolektív a živý učiteľ robí svoje, len neviem, či práve tu. A ak by si sa chcela venovať skôr grafike, nie len počítačovej, prípadne fotografii, tak skús niektorú zo ZUŠiek, tam je tá úroveň predsa na trocha inej úrovni. S.
@sulsak Zdravím, diki moc za názor. Neviem, z každej strany počujem rôzne názory. Máš pravdu, samoštúdium robí veľa, ale ja by som chcela aj kolektívne. Taktiež spoznať ľudí z tejto "brandže".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@lu409tak sa tam teoreticky v septembri vidíme
@patricino sa mi zdá že na veľkej pošte to je, ale neni som si istá
tak pokiaľ ti ide fakt o tvorbu filmov a veci okolo toho, tak to vyskúšaj ale kamoška tam chodí na fotografiu a z 10 člennej skupiny tam ostala po pol roku sama a vedúci si chodil na hodiny ako chcel..teda, ak vôbec prišiel.. preto hovorím, že tá úroveň je ako z Prešova.
sídlia v priestoroch Evanjelickej spojenej školy na Námestí legionárov 3 v Prešove