šúľaj a skúšaj, každý preferuje niečo iné... čo jednému chutí, inému nemusí... a nezabudni: Fajčenie môže spôsobiť dlhú a pomalú smrť! A ohrozuje aj ľudí okolo teba...
zametaný za 15€ kilo od barsakeho priekupníka dutinky cca 10€ 1000 KS balenie to su už s filtrami, kilo tabaku ti vystačí presne na 1000 cigariet možno trošku viac... čiže 1000 cíg za 25€ = 2.5centa za kus čo činí približne 0.75 Sk alebo inak povedané 75 halierov
@prasatko na taketo hluposti tu nikto nie je zvedavy, otazka znela uplne inak. Mimochodom ty si pre tuto spolocnost dolezity? Co robis? Ci len ako studacik cicias system?
A k teme, ja fajcim Golden Virginia, ak ju nemaju tak Drum a ak ani to, tak ochuteny Red Bull. Ceny od 5.30 do 7.20 + filtre + papieriky. Vacsinou kupujem vazky, tie mi najviac chutia, ale naposledy nemali, tak som kupil mascotte.
viac menej súhlasím so @7 Virginia je fajn, drum je trochu suchší, pred ním uprednostním tmavý redbull. čo sa týka šúľania prikláňam sa k @chingula - všetko ručne... papieriky používam klasicky vážky, filtre slimkové
@dzongoo určite dlhšie ako keby si si kúpil krabičku, virginiu kupujem 50 gramovú, to by ti malo vyjsť na 50 cíg.
a inak ja sa na to fajčenie sem-tam úplne vyjebem, lebo sa mi nechce šúlať alebo na to nie sú vhodné poveternostné podmienky takže jednoznačne dlhšie ako normálne cigy + lepšie chutia a vyjdú lacnejšiše
súhlasím, že aj tmavý redbull je suchý. možno som sa predtým zle vyjadril - oba sú suché, to mi až tak nevadí, ale chuťovo uprednostním redbull nuž, každému podľa chuti.
ja som kupoval obyčajné vážky za 12 centov 50 kusov, jeden kombajn za 2 € (ten vydrží dlho, ja mam svoj 2 roky a stále drží), cartel filtre cca 50 centov za 100 kusov a tabak som kupoval gulliver, 3,40€ na cca 120 cigariet...ale ostali mi už len spomienky, keďže už cca mesiac nefajčím
Tabak Black Devil čierny, je to síce iba 30g balenie (5,70 Eur), ale je najlepší z u nás dostupných tabakov, ak by si mal možnosť doniesť si z Čiech tak Javanese Jongens, čierny alebo žltý - TOP fajčiarsky zážitok, to sa môže schovať aj vodnica... Papieriky OCBčka, maskoty alebo vážky v najhoršom... Filtre slim 6mm Gizeh... A dajako nemám dojem, že by som nejak extrémne ušetril na tom... Ale je to fajn pocit, ručne si ubaliť cigaretu, a samozrejme chuť sa nedá ani len porovnávať s krabičkovými
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A k teme, ja fajcim Golden Virginia, ak ju nemaju tak Drum a ak ani to, tak ochuteny Red Bull. Ceny od 5.30 do 7.20 + filtre + papieriky. Vacsinou kupujem vazky, tie mi najviac chutia, ale naposledy nemali, tak som kupil mascotte.
ale ja chem vedieť že aké značky tých filtrov, papierikov a tabaku, žiadne dutinky ani kilo tabaku božee -.-
a šúlam ručne, v šúlačke to stojí za kokot
@sechs pre mna je tmavy Red Bull nefajcitelny, pokym ho nenavlhcim. Drum vlhcim az ku koncu balika a niekedy ani to nie.
a inak ja sa na to fajčenie sem-tam úplne vyjebem, lebo sa mi nechce šúlať alebo na to nie sú vhodné poveternostné podmienky takže jednoznačne dlhšie ako normálne cigy + lepšie chutia a vyjdú lacnejšiše
ja napríklad dokonca z 50g virginie zváľam aj 80-90 cíg. záleží na tom, ako šúľaš ale inak plne súhlasím s @18
súhlasím, že aj tmavý redbull je suchý. možno som sa predtým zle vyjadril - oba sú suché, to mi až tak nevadí, ale chuťovo uprednostním redbull nuž, každému podľa chuti.
all: všetci sa raz stretneme, na spoločnej cige!
papieriky vážky.
filtre mascotte, ale nedobré sú.