Dvakrát som si usulal a raz som skoro grcal a druhý raz naozaj grcal. Týmto by som chcel využiť toto fórum a položiť podotazku: je to náhoda, alebo existuje vysvetlenie?
Z hotových cigariet mi tiež vie byť nevoľno, ale zdá sa, že oveľa zriedkavejšie.
@laurikaaa mozno ze ano, ja fakt netusim. Hoci toto som sulal od kamosov, ktori nie su zrovna solventni a urcite sulaju preto, ze je to lacnejsie, takze neviem, ci islo zrovna o nejaky kvalitny tabak
Nesu tuhy fajciar, obcas si z chuti pofajcim a motam si dobry tabak. Oproti cigaretam je to obrovsky kvalitativny rozdiel. A ubalim si tolko kolko chcem. Nechapem preco ludia kupuju cigarety.
Už sú to roky, čo som to skúšala. Mala som na to viacero dôvodov, no hlavne som na fajčive chcela čo to ušetriť. Po dvoch týždňoch som stratila trpezlivosť, keďže tie rozpadance sa fakt nedali fajčiť (bez toho aby som mala plnú hubu tabaku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Z hotových cigariet mi tiež vie byť nevoľno, ale zdá sa, že oveľa zriedkavejšie.