hm akurat dneska..ked sa priznawam som si ho stiahla a wypocula.hm newim ci to mozem tera posudit pretoze wsetky tie ich albumy mi pridu na jedno kopyto aj ked ich mam straaasneee rada...ale celkom fayn..
no coja viem...je to v pohode album aj ked obcas sa opakuju gitary ale stay dobry sum len skoda davea chybaju mi tam tie gitarove sola ale super album. album roka aspon pre mna a fakt, ze by ich radia hrat mohli, ale zase poom by ich pocuvali vsetky "rockerky" co miluju tohio kotel kto chce tak si kvalitnu hudbu najde
Pocul som par pesniciek z toho albumu, Sum41 sa mi vzdy pacili, ale teraz bez Dave-a sa mi zdaju byt este lepsi, nemal som tam moc rad tie metalove prvky..
Podla mna zatial HUDOBNE ich najlepsi album. Je to to najlepsie zo starych albumov, nove veci a citim tam aj prvky green dayu, avril lavigne a "novodobeho" ema. Proste vsetko pekne zmiesane a vznikol z toho fakt uzasny album.
nooo, zaujimave nazory... podla mna v pohode album, aj ked uz to asi nikdy nebude stary dobry chuck... to bola ta najvacsia pecka od nich a jeden z naj albumov aspon pre mna... ale tak chlapci dospievaju, nemozu robit uz len cisty punk a mali na vyber: bud tvrdsie, alebo punk-pop a vybrali si 2. moznost... neviem ci chvalabohu alebo bohuzial... ale su tam aj pecky, napr. mne sa strasne paci count your last blessings alebo king of contradiction (strasne mi to pripomina nirvanu territorial pissings tot vsio asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Podla mna zatial HUDOBNE ich najlepsi album. Je to to najlepsie zo starych albumov, nove veci a citim tam aj prvky green dayu, avril lavigne a "novodobeho" ema. Proste vsetko pekne zmiesane a vznikol z toho fakt uzasny album.
Moje najoblubenejsie songy:
Sum41 - Underclass Hero
Sum41 - Speak o the devil (namakane)
Sum41 - March of the dogs
Sum41 - Confusion and frustration
This is goodbye
No Apologies
Take a look at yourself
Prve 2 uuuplne uzasne, ta druha mi miestami pripomina MCR - welcome to the black parade..