Zdravim chcel som sa spytat ci nemate niekto neake informacie ohladom » www.southwesternsummer.com/... je to predaj knih door to door... ale hlavne mi nejde o peniaze ale oto aby som zazil prazdniny v amerike a ziskal kopu skusenosti a zazitkov
akoze druha vec co teraz sledujem je work and travel cez neaku agenturu vyzeta to celkom zaujimavo mozno buduci tyzden uz navstivim neaku agenturu som nasiel kopu prispevkov s pozityvnymi skusenostami co tam boli studenti co robili a potom na konci cestovali
vyzera to zaujimavo urcite nieco chcem poriesit nechcem cakat dokym bude neskoro treba to vyuzit
nemate niekto neake dobre skusenosti s neakou agenturou v BA ??
no ja by som skor brala work and travel ako nejake klopanie door to door akoze isto... ja som bola na wat minuly rok cez ckm a idem aj teraz, bolo super truper, klopem na drevo proste mas svoju robotu zarabas si zijes si svoj zivot, to s tymi knihami co ja viem... to by som urcite nesla robit, pride mi to ako ta klasicka namotavka na studentov ktora je absolutne zdieranie.. drzim palce, ccusa je v poho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
vyzera to zaujimavo urcite nieco chcem poriesit nechcem cakat dokym bude neskoro treba to vyuzit
nemate niekto neake dobre skusenosti s neakou agenturou v BA ??
dost ludi pise ze boli cez tuto agenturu a ak mam povedat pravdu negativne veci som nenasiel
ale to je zrejme len individualna skusenost, a nie kolektivna