Mám veľmi zničené vlasy a to ich vôbec nežehlím, fénujem sem tam.. Rozhodla som sa, že si kúpim masku na vlasy a tak sa vás pýtam, ktorú by ste mi odporučili ? .. Nechcem aby v nej boli nejak vela silikonov . Povedzte aj,kde sa dá zohnať... Ďakujem .
Ten kokosový olej je super, domáca maska alá vajíčko lyžička oleja a prípadne med a z obchodov ak chceš masku bez silikónov, ktorá pomôže jedine z kaderníctva a tie sú dosť drahé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
mam tuto a je super
[img]parfumplaza.sk/elements/products/12517/md_Syoss-pakolas-200ml-Shine-Bosst.jpg[/img]
cena je do tých 3 eur. Po umytí vlasov si ich votriem do vlasov počkám 5 minút a potom si ich opláchnem teplou vodou.
cena je do tých 3 eur. Po umytí vlasov si ich votriem do vlasov počkám 5 minút a potom si ich opláchnem teplou vodou.