velmi pekna ta pesnicka a ono to nie je ani az tak stare len to je priespievane z jednej pesnicky s rovnakymi slovami ale bola taka veselsia a rychlejsia sa mi zdala a toto prespievali k nejakemu filmu
To vase skurvene superstar som si musel pozriet, lebo to pozeral moj spolubyvajuci a bolo mi z toho maximalne na grc. Myslienky na vrazdu som zahanal pravidelne ked som videl tie individua, ktore su ochotne sa strapnit snad aj pred celym svetom.
A este jedna vec - Dara Rolins je TAKA MAXIMALNE JEBNUTA SKURVENA PICA az to nema obdoby. Ako som videl ze strieda slovencinu a cestinu podla toho s kym rozprava, tak ma islo uplne jebnut z toho fleku...
A este ten skurveny teply, dementny, primitivny, krivohuby, jebnuty, skaredy, priskrteny, vytiahnuty z kosa na potraty, doma jebany otcom, zagrcany cesky cigan JAN BENDIG mi uplne vyrazil zvysky dychu z pluc uz beztak prazdnych po predchadzajucich sokoch...
@delpurr ale inak si v poriadku? dufam ze raz z takychto nezmyselnych rozculovani sa dostanes infarkt.. akoze ne, sorry, ale nechapem. ja nie som nejaky fanusik superstar, ale kukam to. a nedivila by som sa keby si to bol ty co sa tej dare vyhrazal smrtou ci cim.. ale to by si uz bol zrejme vo väzeni, takze asi ne klud chlape, je to len telka!
tak ty musíš mať ale riadne grády, keď sa ventiluješ.. teba zavrieť do klietky a smiať sa nad tebou jak prichádzaš o rozum, sedláčisko jeden... tolerancia a sloboda ľuďom ešte do Spiši nedošla? máte fakt super hruškovicu, ale to je asi všetko keď vás takto prezentuješ,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
rene bosela -slovak
lucia lancosova -slovenka
adriane craft -ceska
Po druhé: Mad World je miliónkrát lepšia vo verzii od Tears For Fears.
A este jedna vec - Dara Rolins je TAKA MAXIMALNE JEBNUTA SKURVENA PICA az to nema obdoby. Ako som videl ze strieda slovencinu a cestinu podla toho s kym rozprava, tak ma islo uplne jebnut z toho fleku...
A este ten skurveny teply, dementny, primitivny, krivohuby, jebnuty, skaredy, priskrteny, vytiahnuty z kosa na potraty, doma jebany otcom, zagrcany cesky cigan JAN BENDIG mi uplne vyrazil zvysky dychu z pluc uz beztak prazdnych po predchadzajucich sokoch...