Surany ... heeeh... mnoo pekny zapadakov.. som tam stvarila kazdy den pocas osmych rokov na gympli.. chvalabohu uz to mam za sebou a viac nez rok som tam poriadne ani nebola ..
Ja v Šuranoch bývam, a inde by som nebýval. Mne sa tu páčí. Veľa sa tu toho zmenilo, napr. okrem postavenia nových obchodov, či vybudovanie športového letiska, cez kultúru (rekonštrukcia synagógy a iné kultúrne akcie- mimochodom, zachvílu jarmok /xi, xi/)... Skrátka, zato že si niekto myslí, že keď býva vo veľkomeste, alebo aspoň vo vetšom meste, nemusí inými pohŕdať. Nedaleko sa nechádza Podhájska, takže je kde ísť. A mimochodom, ked už stonú niektorí ze sem museli 8 rokov chodit do skoly, nemuseli. Aj tak len zaberali miesto Šurančanom, ktorí potom musia dochádzať do škôl inam, lebo niektorí maznáčikovia si takto vybavia školy a potom ešte budú ohovárať. Toto ma dokáže úžastne dopáliť. A mesiac čo mesiac sa toto mestečko rozvíja k lepšiemu...
raz sme v suranoch boli na XXXII. divadelne surany s nasim suborom... celkom zaujimave. a az ma zarazilo, ze tie male deti hovoria taaaak cistou slovencinou, kedze som vichodňar jak repa. ta ňe?
inac SURANCANIA: ked som tam bol, v cukrarni (ako je trznica) pracovalo jedno velmi pekne dievca. mam aj foto, ale to dam len na poziadanie ... este tam robi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov