Čiže stala sa mi dosť zlá vec teda mojej mačke. No ja som sa škrabla na ruži a išla som si to vydenzifikovať tak som zobrala tampón na ktory som dala dosť veľa Detolu a tak som si to vydenzifikovala (pokračovanie ďalším komentárom)
A tak som si to vydenzifikovala a položila na malý tanierik na stôl keďže som musela ísť pomôcť sestre a keď som sa vrátila mačka ten tampón žrala ale už som nestihla dobehnúť a zobrať jej ho čo mám robiť?
@thunderstorm ahoj som rada že sa zaujímaš cica je zatiaľ ok len je dosť ospalá stále spí a to vždy bola energická ale inač v poho dám aj zajtra vedieť či sa s ňou niečo nestalo ak chceš
mačiatko mojej kamarátky (má asi 2-3 týždne) skončilo obliate tou tekutinou zo svietiacej tyčinky (taká čo sa láme aby svietila) kamarátka ju trochu umyla a zatiaľ je vraj v pohode, tak hádam aj tá tvoja prežije detol
Fuuha v prvom rade tvoja chyba a nepozornosť!!! Inak už si ju zobrala k vet? Podľa mna ked jej to nejak chutilo memalo by jej to nič spôsobiť to myslím tak že neumre len žalúdočné problémy...fuh :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Zober mačku aj detol a hybaj k veterinárovi, podľa mňa to bude ok, ale pre istotu