Súrne pomoc!!! Ideme zo školy do divadla... na večerné predstavenie
Ideme zo školy do divadla... na večerné predstavenie a zvažujem čo si mám obliecť... Podľa všetkej slušnosti by sa podľa mňa malo ísť v obleku, no neviem čo by ste nato povedali vy... Bojím sa, aby som v obleku nebol jediný Čo si mám obliecť?
vobec nemusíš mať obavy, isto si zober oblek, lebo ku divadlu to priamo patrí..ked som bola ja v divadle, všetci si šuškali o jednom chlapovi, ktorý prišiel v džínsoch...takže oblekom nič nepokazíš, ba naopak
oblek to sa patri. aj my sme boli v divadle na jesen a vsetci nahodeni je to strasne smiesne vidiet cloveka ako ja co nosi kazde rocne obdobie ciernu mikinu a tenisky v satach a podpatkoch have fun
Nemusíš oblek.Stačia nohavice a nejaký slušný sveter. Z výšky sme boli nedávno v divadle a bolo veľa chalanov, ktorí oblek nemali. Ale zasa v rifliach takisto nešli...
Plus - ako vraví moja kamoška: "Nie je hanbou ísť slušne oblečený."
ako uz bolo napisane nemusis oblek ale ak mas tak vezmi ja by som vzal ( SUIT UP! ) ale kludne ti stacia aj tesilaky + nejaka kosela alebo slusny sveter ( najlepsie jednofarebny ) a okrem toho oblek vacsine chlapcov pristane takze.
nam raz povedali aby sme isli v slusnom...cize sukna/saty do divadla v nitre kde boli nakoniec skladacie stolicky a 2 cm prachu tak odvtedy to beriem s rezervou minule sme boli na vecernom predstaveni v SND a ani tam neboli vsetci v oblekoch. stacia oblekove nohavice, kosela, a nejake pekne topanky
botasky alebo take tie klasicke trampky co ma Paul Wolker v Rychlo a zbesilo, rifle, tmave tričko, tmava kosela a sako. a la Justin Timberlake. a kočkam sato pači
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale vzali si to ba sebou na prezlečenie, aby tak nemuseli behať celý deň po meste
ale nemaj stresy...my sme boli s triedou a stačilo tmavšie látkové nohavice a nejakú košeľu s dlhými rukávami.
ja som išiel v čiernom všetkom
nemaj stresy a fakt sa popýtaj spolužiakov...a učitelia by vám mali jasne povedať, ako tam máte ísť bude to aj ich hanba
Plus - ako vraví moja kamoška: "Nie je hanbou ísť slušne oblečený."
My keď ideme zo školy, všetci chalani majú oblek... A je to podľa mňa super
Chlapi v oblekoch sú sexy
a tak ako hovorí @Matii nemusíš si zasa na tom dávať záležať...Nohavice, košeľa a môžeš ísť
Rozhodne suit up a dones spolužiačkám kartón papierových vreckoviek
aj na javisku majú barzjaké vrecá na sebe a já sa buďem oné..
alebo popripade frak budes mat uspech....