takze potrebujem aby mi niekto poradil. moj priatel chce aby som ho vyfajcila uz asi 3 krat ma o to poziadal ale ja s tym nemam skusenosti a preto sa toho bojim. povedal mi, ze preco s tym robim take drahoty.... ako to mam vlastne robit? co ked to pokasle
Bud chces alebo nechces. Ak chces ty sama tak mu to sprav a ak nie tak to nerob len koli nemu, ze to chce. Preco si nenajdes nieco o tom na internete? Dozvedela by si sa, ze zalud je citlivy. Preto by si nemala pri tom pouzivat zuby, Najdi si o tom informacie. A hlavne nerob nieco koli nemu, ze to chce on. Musis to chciet ty
problem je asi v tom, ze ak to urobim bude to prvykrat a ja sa bojim ci to budem robit dobre. no a tolko o tom hovori, stale naraza na to, mam pocit ako by ma do toho tlacil a co ked sa nastve ze to nechcem, alebo co?
tak potom je to kokot. Ak ta do toho talaci tak by som ho poslal do pice a nic ine. Na to sa musi cakat. Mas cas. Na tvojom mieste by som povedal asi to. Nie som este pripravena na to. Ked sa bojis tak sa bojis. Vsetko je po prvy krat zlozite a tazke. Na to aby si to robila dobre by si musela cvicit. Ale kedze si mlada tak to zahod. A nek ta do toho netlaci. Ak ta ma rad tak mu to nebude vadit, ze mu to nespravis.
COO? nahneva za to ze nechces? to je az taky kkt? ja by som sa nikdy nenahneval, a keby povedala ze to nechce tak by som bol rad ze je ku mne uprimna... ked sa mu to bojis povedat ta kasli nanho...
vcera sme boli spolu a on to urobil mne a zrejme cakal ze mu to oplati- ze ho vyfajcim, lenze ja som to neurobila chvilu sme sedeli a potom povedal ze chce ist domov. tak mi to pripadalo ako ze: nevyfajcis mi? tak idem domov. boo to take divne, napadlo ma ci ma nenecha preto.
ach deticky. vo vstahu by ste sa mali o tom porospravat a nie sa do toho hrnut a ptom sa chytat za hlavu kde ste spravili chybu. mam pravdu? POkial si mu nic neslubila tak nema co ocakavat ja vasimi pechtle mechtle fakt nechapem
tak ty sa vykasli nanho skor...a urobis dobre...akoze ak je az taky kkt tak sa ti divim, ze este stale s nim... nikto ta nemoze nutit do niecoho, co nechces !
Bože dievčaaa !!! Nikdy to nerob ak to nechceš ! Ak to tomu chalanovi vadí že mu nespraviš to čo nechceš tak je to obycajny egoista a idiot..ja by som chalana nikdy nevyfajčila z osobnych dovodov, a ak by to mojmu priatelovi vadilo ,okamžie ho poslem k vode....vzťah predsa neni len o orgiach
joj ludia a pre toto tu nechcem chalana ... nemienim pocuvat otazky, spravis? nespravis? koncim! ... ci pana to mas fakt riadneho kkta za "priatela" ... sorry, ale vybodni sa na neho, takych budes mat kopu, mas 15 a to, ze ho nevyfajcis neznamena, ze ostanes uz navzdy sama ked ta necha alebo co...o mesiac si na to chalan ani nespomenie, lebo ked mu das kopy, tak si to bude rozdavat s inou a nebude to len o fajke...VYKASLI SA NA NEHO!
Myslim,ze sa nemaaas coho bat, absolutne si s tym nelam hlavu, co ak to pokasles? ako by si tomohla pokaslat? ved mu povedz,ze s tym este nemas skusenosti,to chalana este viac nazhavi,ze onje vlastne ten prvy ktoremu das tu slast. kludne si to vyskusaj napriklad na bananiku, ved to nie je vobec divne, pokial sa ti nebudu drat zubky o povrch tak mas vyhrate, pouzivaj fantaziu a tvoj chalan bude v nebi, vazne! on len ostal zazareny,ze ked ti on da vsetko, preco ty mu nedavas podobne na oplatku. urob ten krok a vsetko bude ok
Hej ale co mu nadavate? Dpc toto milujem tak chalan sa snazi jak kokot, vylize babu a ona jemu nic. Kurva ciste sebectvo..
Tak ked nie si pripravena mu robit fajku, tak nedovol ani ty jemu aby ta vylizal. V takychto veciach je logicke ze ked jeden spravy nieco, tak druhy mu to odplati. Ja byt nim tak ta oserem a nie vylizem..
JJ, ak mu TY nechces vyfajcit, tak mu nedovol, aby ti to robil, nebud sebecka. A ak ti povie, ze on chce aby ste si to robili, tak sa nanho vykasli...aj ekd si myslim, ze to, co povedal, ze ide domov, tak bolo trochu divne... ...a neboj sa toho ...nie je to take hrozne, a nic nepokazis, bo chalanov vzrusuje to ze si prva, ze ta to moze "ucit"...a chod na google a tam si daco najdi o tom...
nazdar ... takze ak si sa rozhodla, ze ho vyfajcis tak ti dam kratky rychlokurz. chyt vtaka za koren (nie hned pod zalud, lebo to kurva boli ,,,). hlavne si sadni, tak aby si sa citila prirodzene nie aby si pri tom prisla o krk, lebo ak sa vie chlapec ovladat tak sa aj narobis ... takze chyt ho a pomaly si ho strc do ust najpr jemne mozes poolizovat zalud zist dole, aj semeniky su prijemne teda ak sa chlapec holi. nebudes predsa lyzat koberec . ked pojdes rukou hore tak chod aj ustami a opacne. vyskusaj pokade si schopna ho spapat. Nie ze ta napne ... Men intenzitu a ked ho chces spravit tak to rob rychlejsie a rychlejsie a popri tom ho jemne saj. (zuby nechaj za perami, lebo ak ho chytis zalud zubami tak ti asi nic pekne nepovie ...)na to prides prakticky pri prvom alebo druhom pokuse... dakedy je taka dobra fajka lepsia jak sex nemusis davat pozor na kondom alebo ho vytahovat skor ... dalsia rada : povec mu nech ti povie predtym ked uz bude... neviem ci chces papat alebo nie. raz vyskusaj a potom uvidis. lebo ked ti to pusti necakane do ust tak sa mozes zacat dusit a to nebude moc prijemne ani tebe ani jemu ... a ked pusti tak ho hlavne poriadne dorob = bud dofajci alebo dohon ale hlavne jemne lebo zalud je po orgazme dost citlivy... a ak sa da tak ho potom pekne dosaj a ocisti... dalsia rada predtym ako mu budes chciet dat pusu aspon 5 krat poriadne prehlitny ,lebo chlapy absolutne nemusia vlastne semeno ... ps chut semena sa meni podla stravi cize furt mas nieco ine. Po pive by som si rozmyslel zevraj fuj ale po ananase zevraj jak malinovka ... keby sa chces este daco spytat tak posli tajnu spravu ... a este jendna rada po kondome ti to asi moc chutit nebude uz som videl par skysnutych tvari enjoy it ...
aj mne sa to stalo .... povedala som nie urazil sa no potom som mu to strucne vysvetlila a hned sklapol debil,, preto suhlasim s väcsinou ze nerob co nechces a ze je kkt ked ta nuti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
čakaj ako zareaguje a potom je len na tebe, ako to dopadne..
Myslim,ze sa nemaaas coho bat, absolutne si s tym nelam hlavu, co ak to pokasles? ako by si tomohla pokaslat? ved mu povedz,ze s tym este nemas skusenosti,to chalana este viac nazhavi,ze onje vlastne ten prvy ktoremu das tu slast. kludne si to vyskusaj napriklad na bananiku, ved to nie je vobec divne, pokial sa ti nebudu drat zubky o povrch tak mas vyhrate, pouzivaj fantaziu a tvoj chalan bude v nebi, vazne! on len ostal zazareny,ze ked ti on da vsetko, preco ty mu nedavas podobne na oplatku. urob ten krok a vsetko bude ok
Tak ked nie si pripravena mu robit fajku, tak nedovol ani ty jemu aby ta vylizal. V takychto veciach je logicke ze ked jeden spravy nieco, tak druhy mu to odplati. Ja byt nim tak ta oserem a nie vylizem..