mám problém a neviem ako dalej.Som s priatelom uz vyse roka, na zaciatku bolo vsetko fajn, no teraz sa to nejako kazí, v poslednom case sa hadame dost casto, jemu vsak vadi kazda malickost, kazda hlupost, je velmi ziarlivy, a nikdy si nechce nic priznat.A
mala by si mu dať najavo, že si neni samozrejmosťou...bár aj tým, že by ste si dali pauzu, lebo keď je hentaký, kto vie kolko to vydrží...a potom sa možno spamätá...a pokial ťa ozaj lúbi a neni úplný kretén, tak ver, že sa spamätá...
"Nechcem sa rozísť" je niekedy veľmi nevýhodné stanovisko, či pocit, či ako to nazvať
Aj keď samozrejme, že je to zrovna tento prípad si pri takomto množstve informácií nemôžem byť istý, ale všetko tomu naznačuje ... Ani si nikde nespomenula, ako ho máš rada, ani nič podobné ... Prečo sa vlastne nechceš rozísť?
ja ho mam velmi rada je mi snim skutocne dobre...problem je v tom ze taky aky vie byt dobry taky vie byt aj zly, je normalne ked chlap tolko kontroluje zenu? nie je to len tym ze je daleko a sa boji alebo uz neviem, ked idem von s kamoskami sa uraza... tak akoze neviem... neviem ci fakt chlapi nepotrebuju P... ...ked si dobre nevazia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
láska je aj o porozumení, vzájomne úcte a nie o neustálom dokazovaní a vysvetlovaní........
po svete je dosť mládencov, ktorí by si ťa vážili a vrúcne milovali..
treba počkať..........filip
Aj keď samozrejme, že je to zrovna tento prípad si pri takomto množstve informácií nemôžem byť istý, ale všetko tomu naznačuje ... Ani si nikde nespomenula, ako ho máš rada, ani nič podobné ... Prečo sa vlastne nechceš rozísť?