z tatkovej strany mám dvoch mladších kerých nepoznám a teraz mám pol ročnú segru takže som bola vlastne do 16-tky jedináčik
@gotheris ...blbosť...najmladší aj najstarší majú svoje rpe a proti ale byť mladší je vždy lepšie...človek má už vychodený chodníček a väčšinou sú to miláčikovia rodičov
takže takto.. naši sú rozvedený. Z ich spoločného manželstva som jediná.
Keď som mala 11 rokov, tak sa mi narodila prvá sestra (z maminej strany), keď som mala 14, tak sa mi narodil brat (z otcovej strany) a keď som mala 15, tak sa mi narodila ďalšia sestra z maminej strany
Mám troch a som najstaršia -11- nezvládateľný agresívny braček, ktorý si nedá pokoja, keď niečo chce -3-ročná a 7-mesačná sestra Vanda, ktorá stále chce, aby som ju točila -9-mesačná Simonka v avatare, moje zlato zlaté, ktoré sa rado túli ku všetkému, čo mu stojí v ceste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@gotheris ...blbosť...najmladší aj najstarší majú svoje rpe a proti ale byť mladší je vždy lepšie...človek má už vychodený chodníček a väčšinou sú to miláčikovia rodičov
Keď som mala 11 rokov, tak sa mi narodila prvá sestra (z maminej strany), keď som mala 14, tak sa mi narodil brat (z otcovej strany) a keď som mala 15, tak sa mi narodila ďalšia sestra z maminej strany
(ale dufam že ich nebude už viacej )
ale nemôžem sa sťažovať, mám len mladšiu sestru.... zatiaľ.