nie som sutazivy typ resp sutazim len sam so sebou, prekonavam sam seba a tesi ma ked sa pozriem do minulosti a porovnam to s dneskom a vidim, ze som sa nieco naucil, v niecom zdokonalil .. sutazit oproti inym superom mi velmi nedava zmysel
Skúsil som v jednom obchoďáku koleso šťastia. Tipol som číslo a sadlo mi to úplne presne. Vybral som si ako výhru zakladač na CD.
A ešte niekedy roku 2003 robili Orion akciu v Tescu, kde sme mali zjesť nejaký produkt od nich, poslať obal so svojou adresou a niekoľko vylosovaných mohlo získať nejaké výhry. Vyhral som hokejový dres.
take tie ze posli nieco niekam a vyhraj nie, ale som mega sutaziva, celu zakladnu a strednu som chodila po vsetkych recitacnych sutaziach, jazykovych a biologickych olympiadach a podobnych bullshitoch a vacsinou sa aj dobre umiestnovala
Naj vec ktoru som "dostala" vdaka sutazi (biologickej olympiade) bolo prijatie na skolu a 30 000 kc stipendium
Áno ale pred cca dvomi rokmi som za krátku dobu povyhrávala vela súťaží, mala som takú súťažnú mániu vyhrala som kozmetiku, ktorú som mimochodom vyhrala ešte ďalšie 2 razy tuším poukážku do Kauflandu, poháre Jamieho Oliviera z Billi a neviem teraz či ešte dačo... Zas dávnejšie som 2x po sebe vyhrala v celoslovenskej kresliacej súťaži pokaždé Vans mikinu, tú jednu stále nosím, aj keď je už vyťahaná ale moja naj mikina
Raz som v obchode vyhrala fľašu Coca Coly. A u kamošky na koleji som sa zúčastnila súťaže Výstup na A1, kde si mal zabehnúť na čas asi 13 poschodí a na každom vypiť jedno malé pivo a vyhrala som druhé miesto.
Do sutazi sa nezapajam, ale pracujem vo vacsej sieti ocnych optik, takze v priebehu roka firma alebo dodavatelia usporiadavaju rozne predajnomotivacne sutaze, do ktorych som zapojena automaticky, alebo rozne firemne meetingy. Pracujem tu uz 5 rokov. Teraz som na materskej, kazdy rok som ale zvykla vyhrat 4-5 slnecnych okuliarov, nejake sampanske a prkotiny( naramky, tasky, adt) 2 telefony a moznost si urobit zdarma dioptricke okuliare sa mi postastilo tiez.Predtym, ako som tu zacala pracovat, som ale nevyhrala nikdy nic. Som velmi zvedava, dokedy toto vyherne stastie bude trvat.
som sutaziva af, na zakladke a strednej som chodievala na vsetky mozne sutaze a povyhravala vseelico, ale do takych sutazi ze zotri a vyhraj, posli tisic figaro vlajociek a podobne sa uz velmi nezapajam.
obcas som na fb sutazila o listky do jedneho maleho kina, sutazi tam vzdy max 100 osob a nikdy to nepadne na mna
tomboly na festivale eľro, tam si kupujeme lístky celá rodina už skoro 30 rokov a 4x to vyšlo, CD Backstreet Boys, ruksak, vysávač, pučítko na pomaranč, potom tombola na plese- volejbalka, krabica čajíkov, kozmetika, kabelka na FB cez JEJ
a z takých súťaží, kde som niečo musela aj spraviť to boli olympiády-matematická a chemická, ale tam som mala vždy nejaké 5. a viac miesto, nie v prvej 3, ale pomohlo mi to aj tak, nejaké súťaže na výtvarnej ZUŠ (už ani neviem aké miesto) a asi naj bolo 3. miesto za diplomovku v jednej súťaži v Brne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A ešte niekedy roku 2003 robili Orion akciu v Tescu, kde sme mali zjesť nejaký produkt od nich, poslať obal so svojou adresou a niekoľko vylosovaných mohlo získať nejaké výhry. Vyhral som hokejový dres.
@torpedo08 to su svine! >
Ale chcela by som raz niečo vyhrať, napr. aspoň takých milión EUR by postačilo
Naj vec ktoru som "dostala" vdaka sutazi (biologickej olympiade) bolo prijatie na skolu a 30 000 kc stipendium
A raz som vyhrala v euromiliónoch 3,60€
obcas som na fb sutazila o listky do jedneho maleho kina, sutazi tam vzdy max 100 osob a nikdy to nepadne na mna
a z takých súťaží, kde som niečo musela aj spraviť to boli olympiády-matematická a chemická, ale tam som mala vždy nejaké 5. a viac miesto, nie v prvej 3, ale pomohlo mi to aj tak, nejaké súťaže na výtvarnej ZUŠ (už ani neviem aké miesto) a asi naj bolo 3. miesto za diplomovku v jednej súťaži v Brne