pre boha baleriny nie! to si kup ako prezuvky a nie na svadbu v tom ist omg preco si dnesne zeny myslia, ze balerinky nahradia lodicky? co sa tyka farieb vhodnych zalezi od konkretneho odtiena ruzovej... cierna len ak su saty v hot pink alebo proste vyraznej, sytej ruzovej, aj to by som si davala pozor na strih a material... inak bezova, biela, strieborna alebo zlata jednoznacne. a ladit farbu topanok k farbe siat, to sa uz davno nenosi predsa...
@11 nevidim dovod, preco by nemohla ist na svadbu v balerinkach. mimo toho, co pise @12 som uz videl par blogeriek, ktore si ich na svadbu vzali a nemyslim, ze sa voci niecomu previnili
ja ani nehovorim, ze ma ist v 12 cm podpatkoch, ani, ze je to totalne faux pas vziat si balerinky, viem, ze sa im odpusta coraz viac a ze sa coraz viac dostavaju na poziciu spolocenskej obuvi, ale zatial je tu stale nejaky kodex obliekania na spolocenske udalosti a na samotny obrad sa to nehodi (pokial nema tri roky alebo tak dlhe saty, ze to zakryju, alebo nie je tehotna, nema viac ako 180 centi a podobne)...
@kitty7 vzhladom na to, ze pocas obradu vidno ludom od polovice trupu hore, neviem co je na tom nehodiace sa, ked tak ci tak bude mat 80% tela skryteho pod lavicou. nehovoriac o tom, ci sa jedna o malu/velku svadbu a podobne.
@trdelniiiq to je jedno, ci ju tam niekto uvidi, okrem toho, na obrad musis nejako dojst a nejako z neho odist, vtedy topanky vidno... ale aj mimo to, je to spolocenska udalost a balerinky sa na spolocenske udalosti nehodia... aj ked si vela ludi mysli, ze to je super elegantna obuv a kludne nou mozu nahradit lodicky... zatial to tak nie je a dufam ani nikdy nebude...
ale jasne, zalezi aj od svadby a jej ladenia, minule som bola s kamoskou kupovat teplaky, ze ide kamaratke na svadbu a ta si zmyslela, ze sa budu brat v teplakoch. nuz, proti gustu...
@kitty7 tak teplaky je zase ina vec ale podla mna u 15 rocneho dievcata moze byt fuk, ci si da na nohy to alebo hento. aj sam spacek tvrdi, ze ak svadba nie je vyslovene honosna a velka, volba celkoveho oblecenia je pomerne volna.
@trdelniiiq neviem, ja mam rada, ked sa trosku nejake pravidla dodrzia, viem, ze teraz sa od nich upusta coraz viac, ale je pekne vidiet aspon raz za cas niekde chlapov v obleku a zeny v spolocenskych satach a podpatkoch, doda to tej udalosti trosku vaznost a styl
prosiim vas kto si tam uz len bude obzerat daku 15 rocnu a hodnotit ako je obuta..nepoviem keby ide o nevestu tak ok ked chce nak si da aj baleriny, v podpatkoch by sa len zbytocne trapila, uz aj 6cm vie dat niekomu zabrat, ked to ma na nohach prvykrat
balerinky by som ja osobne nevolila, ale nevidim v tom ziadnu tragediu. zase ani podpatky velmi vysoke nie su super volba na svadbu, budes tancovat... ja ani v 19 nezvladam uplne vysoke topanky, neviem ako ty v tvojom veku.
na druhej strane, podla mna, taky opatok ,,ani- ani" - byva smiesny, ked je to nejakych 6 cm teda osobne si myslim ze take topanky dobre nevyzeraju. takze bud aspon 10 cm, alebo ostan pri balerinach. sama vies, v com ti bude lepsie, ako vies kracat, ci vydrzis celu noc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kľudne by som šla do nejakých sandálok a určite nie na vysokom podpätku kedže budeš tancovať určite celú noc
@trdelniiiq
ja ani nehovorim, ze ma ist v 12 cm podpatkoch, ani, ze je to totalne faux pas vziat si balerinky, viem, ze sa im odpusta coraz viac a ze sa coraz viac dostavaju na poziciu spolocenskej obuvi, ale zatial je tu stale nejaky kodex obliekania na spolocenske udalosti a na samotny obrad sa to nehodi (pokial nema tri roky alebo tak dlhe saty, ze to zakryju, alebo nie je tehotna, nema viac ako 180 centi a podobne)...
ale jasne, zalezi aj od svadby a jej ladenia, minule som bola s kamoskou kupovat teplaky, ze ide kamaratke na svadbu a ta si zmyslela, ze sa budu brat v teplakoch. nuz, proti gustu...
nevidim nic zle na balerinach
ale btw, po gumakoch ti aspon nevylezu klieste
na druhej strane, podla mna, taky opatok ,,ani- ani" - byva smiesny, ked je to nejakych 6 cm teda osobne si myslim ze take topanky dobre nevyzeraju. takze bud aspon 10 cm, alebo ostan pri balerinach. sama vies, v com ti bude lepsie, ako vies kracat, ci vydrzis celu noc.
Ja by som si dala dake zlate alebo strieborne viac spolocenske sandalky s uzavretym spicom. Len neviem ci take su.