blba otazka, ale pocula som, ze ked niekto cvici a berie protein a potom ho prestane brat tak mu splasne svalstvo? je to pravda? mne to pride ako blbost , ze ked dalej maka a prestane to brat, ze by to svalstvo zmizlo.
Je to blbost s ktorov sa casto ohanaju ludia ktory o danej veci namaju sajnu. A ani o tom nechcu nic vediet. Najlepsie urobis ked si zapnes odborne forum alebo si zapnes stranku o sportovani a tam si to najdes.
Ale je poznat urcity rozdiel. Proteiny obsahuju cast BCAA ktore regeneruju telo. Viez cvicit ovela dlhsie a zatazit telo viac tak aby sa ti do dalsieho cvicenia zregenerovalo. Je to fakt rozdiel. Ale nema to nic spolocne so spastnutim ani vykonnostou.
@bress nechytaj ma za slovicka... vies ze som to myslel vzhladovo, ked prestanes brat kreatin tak napriklad nebudes mat obvod bicepsu 45 ale len 43 ked ho prestanes uzivat...
ludia co sa pytaju taketo otazky tak vacsinou ich zaujima len to co je vidiet volnym okom a nie konkretne co sa deje v tvojom tele....
Kreatin ta len odvodni.. S proteinom je to tak ako s beznym jedlom. Ked mas dost bielkovin resp. kalorii, ktore ho nahradia => udrzis tu hodnotku ktoru si mal s proteinom a nemas mat preco deficit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ludia co sa pytaju taketo otazky tak vacsinou ich zaujima len to co je vidiet volnym okom a nie konkretne co sa deje v tvojom tele....